Solekan GLOW Pilihan Utama Jurusolek - Glam Malaysia

Solekan GLOW Pilihan Utama Jurusolek

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Siapa yang tidak mahukan wajah bersinar sepanjang hari! Laura Mercier melalui produk ikonik Translucent Loose Setting Powder hadir sebagai penyelamat solekan flawless.

 

Saya sering melihat barisan jurusolek tempatan sering memilih setting powder ini sebagai kemasan istimewa mereka. Ianya seperti alatan rahsia kala menyiapkan wajah sempurna. Saya pernah ajukan soalan ini, kenapa you pilih Translucent Loose Setting Powder dari Laura Mercier, kata mereka kerana teksturnya ringan, sangat halus dan easy-to-apply setiap kali menghasilkan solekan sempurna.

Dalam kategori sama, Laura Mercier perkenalkan produk terbaru yang buatkan kulit bersinar iaitu Translucent Loose Setting Powder Light Catcher. Versi ini membawa efek selama 12 jam dan melitupi kesan pori dan melicinkan kulit wajah. Formulanya ringan sesuai untuk kegunaan multifungsi seperti no photo flashback.

 

Hasil ciptaan inovasi ini cukup sempurna untuk anda yang ingin kaburi masalah kekurangan pada kulit wajah. Hadir dalam dua warna berbeza iaitu Celestial Light untuk tona kulit cerah dan Honey Star untuk kulit tona sederhana.

POST A COMMENT