Head-To-Toe Rutin Kecantikan Abadi - Glam Malaysia

Head-To-Toe Rutin Kecantikan Abadi

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cantik luaran atau dalaman adalah direktori masa kini! Jadikan diri sebagai aspirasi The Ultimate Beauty Icon. GLAM bariskan yang terbaik dan terkini head-to-toe untuk rutin kecantikan anda.

Pengarah Kreatif: Khairul Abidin Pengarang Kecantikan: Julia Azman Gambar: Edmund LeeOne3four Studio Model: Vanizha Vasanthanathan Solekan: Sheng Saw Dandanan: Ckay Liow Busana: Oat.Atelier

Miliki kulit cantik dan tubuh badan menawan impian setiap wanita. Segalanya berubah semenjak dunia terjajah dengan virus Covid-19, dunia kecantikan semakin berubah resilien, tiada lagi rutin terdahulu. Segalanya baharu, new-norma adalah terma digunapakai masa kini. Pasti ada di antara anda masih tidak boleh menerima perubahan ini, seperti rasa diri ini disconnected dari dunia luar. Sampai bila kita harus berada dalam situasi ini, susah hendak dikata. Tetapi, kita seharusnya teruskan kehidupan. Dunia kecantikan berpusu-pusu menukar formula, mengkaji teknologi terbaru dan lebih bersifat minimalis dalam apa jua kajian. Begitulah ekspresi kecantikan di musim pandemik dan dalam dunia komersial serba digital.GLAM bariskan yang terbaik dan terkini head-to-toe untuk rutin kecantikan anda.