6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM Sesuai Untuk Hari Raya - Page 6 of 6 - Glam Malaysia
Rambut Selebriti

6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM Sesuai Untuk Hari Raya

Ramai yang sibuk mencari baju, beg tangan, selendang dan kasut untuk tampil cantik di pagi Raya. Namun, kami di sini sibuk mencari inspirasi rambut selebriti tempatan untuk kami cedok buat look di pagi Raya nanti. Anda pula bagaimana? 

Raya bakal menjelang tidak kurang dari seminggu lagi. Bagaimana dengan persiapan anda? Mungkin sudah 70 peratus siap, kini tinggal hendak mengemas rumah dan melengkapkan menu makan raya sahaja, bukan? Namun, sudahkah anda memikirkan look kecantikan bagaimana yang menjadi pilihan anda untuk digayakan pagi raya nanti?

Kali ini, kami ingin memberikan fokus pada gaya rambut pilihan. Kami mengimpikan sesuatu yang glamor dan tidak keterlaluan untuk acara sebegini. Ini kerana, busana yang digayakan juga sudahpun cukup memukau, jadi solekan dan rambut yang effortless namun masih tampil glamor dan mewah adalah pilihan yang paling tepat sekali. Buat anda yang masih buntu, GLAM bantu anda kongsi 6 gaya rambut selebriti tempatan untuk anda cedok gaya mereka buat look Hari Raya anda nanti!

6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM

6 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

#6 Tocang klasik bak Nadia Brian

Nadia Brian kelihatan seperti wanita Melayu terakhir! Gaya rambut klasik ini adalah antara pilihan yang sesuai digayakan di pagi Raya. Ikatan tocang ini sebenarnya sangat versatil. Anda boleh gayakan tocang tinggi, tocang rendah (seperti Nadia Brian), tocang lipan, tocang dua dan bermacam lagi. Ambil peluang ini untuk bereksperimen dengan gaya tocang mengikut busana anda. Kemudian, tambahkan juga aksesori seperti klip rambut atau riben untuk anda yang sukakan sesuatu yang fun!

Rambut Selebriti

Gambar: Instagram Nadia Brian

 

Pautan Berkaitan: Ketahui 3 Ilham Solekan Raya Terkini Bersama NARS