10 Best Beauty Di Met Gala Pilihan GLAM - Glam Malaysia

10 Best Beauty Di Met Gala Pilihan GLAM

1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dari gaya rambut Old Hollywood hinggalah solekan imitate! Semuanya berada di karpet merah Met Gala yang bertemakan Karl Lagerfeld : A line of Beauty.

Pembuka Mei 2023, dunia fesyen bersiap sedia untuk melaram di acara paling berprestij dan ditunggu-tunggu sepanjang tahun, Met Gala! Acara ini dipenuhi dengan barisan selebriti terkenal dengan ilham penampilan mereka yang paling ikonik! Dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki! Tahun ini, yang bertemakan Karl Lagerfeld : A line of Beauty meraikan karya agung dan kehidupan pereka lagenda itu.

Daripada rambut glamor Old Hollwood hingga eksperimen warna berani pada bibir dan mata, Met Gala 2023 terbukti sebagai salah satu yang terbaik apabila ia datang ke bahagian kecantikan. GLAM menyaksikan pilihan reben menjadi perincian ikonik kerana ramai di antara mereka senang menggayakan aksesori ini! Ini pilihan Best Beauty GLAM :

PENELOPE CRUZ

Persis bridal chic! Dia senang memilih aksesori selendang sebagai hiasan di kepala yang melitupi dandanan rambut low bun. Jurusolek terkenal Charlotte Tilbury menyolek wajahnya dengan solekan mata smoky klasik dan bibir nude.

See also
Raikan Wajah Polos Dengan #BarefacedBeautiful

Penelope Cruz Met Gala