No Time For Exercising? Lets Be Real.

No Time For Exercising? Lets Be Real.

Gambar : Lorna Jane

It’s never about ‘having’ time. It’s about MAKING time. Dan dalam usaha meningkatkan kesedaran mengenai gaya hidup sihat, Lorna Jane dan Believe Active mengadakan sambutan majlis kecergasan Defying Gravity.Berlokasi di Epique Fitness, GLAM berpeluang untuk mencuba beberapa aktiviti yang disediakan seperti yoga, Triple B – Booty Band Bootcamp dan banyak lagi. Tidak memberikan fokus kepada aktiviti kecergasan semata-mata, mengisi sesi Defying Gravity, acara dimulakan dengan Stop Bra Talk Lorna Jane oleh Casee Ahrens, Pengarah Jualan & Operasi Lorna Jane Asia. Diikuti oleh Plant Power Cleanse, ceramah kesihatan & nutrisi, bersama dengan Formula Pegaga oleh PurelyB.  memberi ceramah mengenai Pembentukan Pembedahan Plastik untuk Wanita. Lorna Jane Dr Marzida Abd Latib dari Pantai Hospital Cheras untuk memberi inspirasi kepada wanita menerusi talk – Get The Support You Need bra & booty tight fittings & trunk. Malah lebih menarik, dalam memastikan peserta terus teruja, Lorna Jane turut menyediakan kioks mini yang menempatkan pemeriksaan kesihatan, kecantikan & gaya merawat kepada Pergerakan Terpencang Aktif dan banyak aktiviti yang lebih interaktif.

See also
Solekan GLOW Pilihan Utama Jurusolek

 

 

Dropping is for beats not boobs – Lorna Jane is on a mission to Stop The Drop!

Stop Bra Talk Lorna Jane oleh Casee Ahrens, Pengarah Jualan & Operasi Lorna Jane Asia.

GLAM berkongsi 9 alasan kenapa anda perlu memilih sport bra Lorna Jane sebagai pilihan utama: 

 

Tali boleh laras Cari tali laras dan kancing belakang agar anda dapat menyesuaikan fit anda. Tambahan pula anda mempunyai pilihan untuk meningkatkan atau mengurangkan tahap sokongan, bergantung kepada aktiviti yang anda lakukan.

Kestabilan dan Sokongan Tali lebar memberikan sokongan tambahan dan kestabilan. Ini adalah pilihan yang baik untuk aktiviti kesan yang tinggi dan  jika anda mempunyai saiz  yang lebih besar. Tali pelangsing adalah baik untuk kelenturan dan pergerakan semasa aktiviti kesan rendah.

Mitos Busting  Underwire tidak penting dan boleh menyebabkan ketidakselesaan. Ia boleh merosakkan tisu payudara anda.

Baby Got Back Clasp Semak strap belakang. Apabila mencuba pada bra kita tidak biasanya berfikir tentang penggantungan belakang terlalu banyak, yang boleh berakhir dengan beberapa pos duduk atau mid savasana ouchies jika terlalu tajam atau tebal. Pastikan bahawa strap (jika ada) adalah garis halus dan langsing.

See also
Sensual Wangian Di Pagi Raya

Fabrik Fabrik adalah penting, terutamanya dalam bra sukan. Anda akan bekerja keras di bra sukan anda supaya anda perlu memastikan kain itu akan bekerja dengan anda.

Sokongan Tahap sokongan adalah penting, jadi pilih yang tepat untuk aktiviti anda untuk memastikan bahawa anda mempunyai sokongan, reka bentuk dan keselesaan yang tepat untuk apa sahaja yang anda perlukan. Dari netball to running dan acro yoga ke maraton Netflix di sofa, tahap sokongan penting.

Dapatkan Fit-ted Apabila anda cuba, pastikan anda bergerak, meregangkan dan melompat untuk memberi ujian yang baik.

Reka bentuk Bukan soal saiz, reka bentuk juga merupakan faktor utama dalam mencari bra sempurna anda. Pelbagai liputan, perincian, mesh, pengudaraan dan reka bentuk tali menawarkan pilihan yang bergaya dan berfungsi untuk memastikan anda boleh bergerak dengan mudah dan yakin.

Padding yang boleh ditanggalkan Padding tidak semua tentang memaksimumkan aset anda, ia sebenarnya menawarkan sokongan tambahan, bentuk, liputan dan keselesaan. Bergantung kepada keutamaan, bentuk dan keperluan anda.

See also
Sambutan Istimewa Perjalanan Capture Totale

1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse