Natasha Denona Kini Di Malaysia - Glam Malaysia

Natasha Denona Kini Di Malaysia

Jenama alat solek terkenal Natasha Denona kini menjengah pasaran Malaysia, pastinya berita baik buat pencinta solekan. Berbekalkan lebih dua dekad pengalaman sebagai jurusolek profesional, Natasha Denona sudah punya reputasi yang cukup cemerlang dalam dunia kecantikan dan apabila dia mengambil keputusan untuk menghasilkan alat solek dengan menggunakan namanya sendiri sebagai label kosmetik, sambutannya cukup positif. 

Natasha Denona Kini Di Malaysia

Item-item yang dilancarkan di bawah nama Natasha Denona mendapat perhatian malah ada sebahagiannya dianggap membawa revolusi baharu dalam dunia solekan. Rangkaian alat soleknya dicipta untuk diguna pakai oleh jurusolek profesional dan sesiapa sahaja. 

Natasha dilahirkan di Croation pada tahun 1970 dan dia dibesarkan di Aachen, Jerman. Sewaktu membesar kecintaannya kepada dunia aestatik dan sains dipupuk Oleh ibunya sendiri yang mana ibunya adalah seorang pakar kimia dan pelukis. Sewaktu remajanyakehidupannya banyak dikelilingi indidvidu yang kreatif dan banyak terlibat dengan seni bduaya Jerman. Pengaruh=pengaruh ini yang menjadi faktor penglibatannyad alam dunia kreatif. 

Artikel Berkaitan: Dior Forever, Tambah Lagi Produk Dalam Keluarganya

Bagi Natasha, bila merias wajah seseorang baginya adalah sangat penting untuk menumpukan pada kecantikan semula jadi seseorang, hanya perbetulkan apa yang perlu dan apa yang penting adalah bagaimana untuk menyerlahkan personaliti mereka. Baginya solekan adalah satu bentuk seni yang unggul. 

Salah Satu produk yang mendapat puji-pijuian ialah palet pembayang matanya. Menurut Natasha sebelum dia melancarkan jenamanya sendiri, adalah sukar untuk menemui pembayang mata yang memenuhi kehendaknya. Lantas membuahkan idea baginya untuk melakukan kajian untuk menghasilkan tekstur pembayang mata yang memuaskan hatinya. Lantas terhasillah palet pembayang mata yang terang, halus, lembut dan mudah diadun selain tahan lama dan berpigmen. Natasha Denonan boleh dijual secara eksklusif di Sephora Fahrenheit88, KLCC dan1 Utama.

Artikel Berkaitan: Solekan Belakang Pentas Chanel Cruise 21/22

POST A COMMENT