Facials On-The-Go Dengan Foreo UFO 2 - Page 2 of 2 - Glam Malaysia

Facials On-The-Go Dengan Foreo UFO 2

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dengan generasi terbaru UFO yang sangat berjaya, jenama Sweden ini mencadangkan aplikator topeng muka yang lebih pantas, lebih kuat daripada peranti generasi pertama. Hembusan terbaru ini menjadikan UFO 2 lebih menonjol daripada peranti yang sebelum ini. Ia menawarkan rangkaian lampu LED yang lebih luas, dengan lima tetapan baharu yang memberikan pelbagai kelebihan – termasuk penembusan bahan aktif yang lebih cepat. Sebagai contoh, anda boleh memanfaatkan pengaturan LED violet untuk mengurangkan garis halus, LED biru untuk mengurangkan ketidaksempurnaan, LED merah untuk mengatasi tanda-tanda penuaan dan LED hijau untuk menyeragamkan kulit anda. Boleh dapatkan peranti moden di laman Zalora Malaysia.

Dengan peranti terbaru ini, Foreo juga telah menaiktaraf fungsi dan kebaikan lain seperti terapi termo, yang dapat melembutkan kulit untuk meningkatkan penyerapan sebatian aktif dengan lebih baik. Bukan hanya itu sahaja, UFO 2 juga mempunyai kaedah memanas dan menyejukkan dengan fungsi terapi cryo untuk faedah anti-penuaan dan anti-radang – memancarkan gelombang sonik yang dapat digunakan untuk mengendurkan ketegangan wajah dan mengelupaskan kulit secara lebih lembut.

See also
Produk Penjagaan Kulit Sesuai Untuk Skinimalism

Tentu sekali produk UFO 2 ini sangat serasi dengan berbagai pilihan topeng (sheet masks) untuk berbagai keutamaan. Selain itu, peranti daripada Foreo ini mesti dibuka dan diselaraskan dengan aplikasi “Foreo For You” sebelum dapat digunakan. Setelah berjaya dalam menyelaraskan peranti dan aplikasi, seterusnya pengguna hanya perlu mengimbas kod bar pada bungkusan topeng yang anda pilih untuk melancarkan program khusus yang paling sesuai untuk jenis kulit wajah. Kemudian klipkan helaian topeng ke permukaan peranti sebelum memulakan “rawatan” segera ini.

Artikel berkaitan Tiru Rutin Penjagaan Kulit Yuna