7 Jenama Kecantikan Terkenal Milik Selebriti Lelaki - Glam Malaysia
7 Jenama Kecantikan Milik Selebriti Lelaki

7 Jenama Kecantikan Terkenal Milik Selebriti Lelaki

Rutin kecantikan kini menjadi norma tanpa mengira jantina. Disebabkan itu semakin ramai ikon Hollywood mengeluarkan jenama kecantikan dan penjagaan kulit sendiri.

Tahun-tahun kebelakangan ini menyaksikan selebriti wanita berlumba-lumba memperkenalkan jenama kecantikan mereka. Antara yang popular adalah Fenty Beauty daripada Rihanna, Rare Beauty daripada Selena Gomez dan Kylie Cosmetics daripada Kylie Jenner. Namun kini artis lelaki kelas-A turut mengambil langkah serupa.

Semak barisan selebriti lelaki Hollywood yang memiliki jenama kecantikan dan penjagaan kulit popular di pasaran.

1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pleasing, Harry Syles

Pada tahun 2021, Harry Styles memeriahkan industri kecantikan dengan melancarkan Pleasing. Jenama vegan itu bermula dengan beberapa produk termasuk pengilat kuku, serum wajah, juga salap dwifungsi untuk mata dan bibir. Kini ia telah berkembang dengan menawarkan penjagaan kulit, solekan dan pakaian uniseks.

jenama kecantikan selebriti lelaki

Foto: Metro

Dengan kerjasama pereka Marco Ribeiro tahun lalu, Pleasing melancarkan kit solekan edisi terhad yang menampilkan palet versatil dengan pilihan suai padan dalam gaya Harry Styles yang sebenar. Walaupun nilai jenama itu tidak didedahkan, Cosmopolitan melaporkan nilai kekayaan pelakon dan penyanyi itu melonjak sebanyak RM89.2 juta sejak pelancaran Pleasing, menjadikannya jumlahnya RM535.3 juta hari ini.