5 Produk Rambut Hindarkan Bau Kepam Disebalik Hijab

5 Produk Rambut Hindarkan Bau Kepam Disebalik Hijab

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Wanita berhijab pasti menghadapi masalah ini! Apabila belum tiba masanya untuk membasuh rambut, akan timbul perasan tidak senang hati. GLAM Bariskan produk penjagaan rambut terbaik.

Bau kepala kepam itu adalah normal! Anda bukanlah bintang jatuh ke bumi, seharian cantik dan berbau wangi, adakala aroma badan mahupun kepala pasti berbangkit menusuk hidung! Terutamanya jika belum tiba masanya untuk membasuh rambut, kulit kepala mulalah berminyak, kelemumur kelihatan dan paling kritikal adalah baunya, terutama buat wanita bertudung yang seharian kepalanya dilitupi kemas tanpa sebarang pengudaraan yang lancar.

GLAM cadangkan 5 produk penjagaan rambut ini untuk mengatasi masalah kulit kepala dan rambut gugur:

SISLEY HAIR RITUEL OLEH SISLEY PARIS GENTLE PURIFYING SHAMPOO

Syampu ini kaya dengan ekstrak Java Tea yang dapat membersihkan dan menyegarkan kulit kepala dengan lembut dan secara menyeluruh. Malah, menghapuskan kotoran pada permukaan kulit kepala, sebum dan sisa hasil produk pengayaan serta-merta dan meninggalkan kesan yang segar dan wangi. Sekali basuhan, rambut akan terasa lebih ringan, lebih tebal, bersinar dan kulit kepala tidak lagi bau hapak.