3 Rahsia Rambut Cantik Duta Dyson Terkini, JISOO Blackpink - Glam Malaysia
3 Rahsia Rambut Cantik Duta Dyson Terkini, JISOO Blackpink

3 Rahsia Rambut Cantik Duta Dyson Terkini, JISOO Blackpink

Dyson memilih wanita paling cantik dunia, JISOO sebagai duta global baharu. Ketahui 5 rahsianya kekal rambut cantik berombak.

Dalam dunia di mana kecantikan sering dikaitkan dengan keunikan, tidak terkecuali Jisoo. Dirinya lambang kepada keanggunan dan punya daya tarikan abadi. Baru-baru ini dinobatkan sebagai wajah terbaharu empayar kecantikan Dyson, Jisoo dengan mudah merangkumi intipati glamor moden dan meraikan keindahan intrinsik yang terletak pada kesederhanaan.

Dyson Wrap Styler

Menurut Presiden Kategori Kecantikan Dyson, Kathleen Pierce “ Jisoo lambang asipirasi wanita moden, timeless beauty yang pandai menjaga kredibiliti kecantikan secara semula jadi dan pandai menjaga kesihatan rambut. We are delighted to welcome her to the Dyson Family!”

Kemunculan Jisoo seiring dengan koleksi edisi terhad terkini iaitu Dyson Airwrap™ Multi Styler in Ceramic Pop yang menampilkan dirinya lebih elegan dan effortless. Ini 3 rahsia Jisoo mengekalkan rambut cantik sepanjang hari.

Penjagaan Rambut Rapi

Untuk mengekalkan rambut sihat dan sempurna. Jangan terlepas rutin penjagaan rambut yang rapi seperti syampu, perapi atau rawatan rambut. Lebih sempurna jika digandingkan bersama barisan penjagaan rambut Dyson.

Rambut Lebih Sihat Jika Mengawal Tahap Kepanasan Alatan Rambut

Tip berguna buat anda yang gemarkan menggunakan alatan penggayaan rambut. Seeloknya semak cara penggunaan yang betul. Seperti Dyson mempunyai teknologi yang mengawal kehangatan haba agar tidak terlalu panas sehingga merosakkan rambut.

Dyson Airwrap™ Multi Styler Jimat Masa!

Memendekkan masa dan jimat! Dengan Dyson Airwrap™ Multi Styler ia seperti Jisoo’s Hair Essential. Kerana penggunaannya mudah, rambut terdandan kemas.

Artikel berkaitan Idaman Wanita, Dyson Airwrap Styler