Anak Lelaki Najib Razak Bertunang Dengan Ahli Politik Muda Indonesia, Fitri Aprinasari - Page 4 of 6 - Glam Malaysia

Anak Lelaki Najib Razak Bertunang Dengan Ahli Politik Muda Indonesia, Fitri Aprinasari

Anak bekas perdana menteri, Najib Razak baru-baru ini dikhabarkan telah melangsungkan bertunang dengan seorang ahli politik muda dari bekas parti pemerintah Indonesia Golkar, Fitri Aprinasari Utami.

Kedua-duanya yang segak dan menawan mengenakan sepersalinan baju Melayu berwarna merah, majlis pertunangan Nazifuddin Najib dan Fitri diadakan di sebuah hotel di Jakarta pada 4 Mei lalu, dan baru-baru ini saja gambar majlis pertunangan mereka tersebar dan mulai viral di laman maya.

Berdasarkan MSN News, pasangan itu merancang berkahwin pada Disember nanti. Nazifuddin, adalah seorang daripada tiga anak Najib daripada hasil perkahwinan terdahulu dengan Tengku Puteri Zainah Tengku Eskandar. Namun siapa sebenarnya tunang Nazifuffin, Fitri Aprinasari Utami ini? GLAM secara eksklusifnya menghimpunkan beberapa fakta menarik tentang dirinya.

4 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

4. Fitri juga sangat aktif di laman sosialnya, di mana di akaun Instagramnya @fitriaprinasari, dia sering berkongsi aktiviti hariannya, termasuk aktiviti politiknya bersama pengikutnya.

POST A COMMENT