Trend - Idea Metalik Untuk Ruang Kediaman - Page 4 of 5 - Glam Malaysia

Trend – Idea Metalik Untuk Ruang Kediaman

Istimewa Royal Selangor

 

Pasu Samara digabungkan bersama bekas lilin dan perhiasan.

 

Trend rona metalik yang bermula dari pentas peragaan semakin menjadi kegilaan pencinta dekorasi. Ada yang mahukan suntikan yang jelas menyerlah namun ada juga yang lebih menggemari gaya subtle namun memberi impak yang menarik. Jenama piuter tersohor membawakan seleksi produk yang sesuai untuk mereka yang ingin bermain rona metalik buat memperindahkan lagi ruang kediaman. Tidak hanya menarik untuk anda sebagai pemilik kediaman, idea ini turut pratikal saat anda menerima kunjungan tetamu.

 

Semua koleksi yang dipaparkan di ruangan tip dekorasi kediaman ini boleh didapati di mana-mana kedai Royal Selangor, pengedar sah dan royalselangor.com.

4 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

4. Memiliki ruangan kerja yang selesa dan kondusif amat penting untuk produktiviti semasa bekerja di rumah, maka ia tidak seharusnya diabaikan. Gabungan elemen metalik dari koleksi The British Museum dan batu marmar memberi suntikan moden and mewah.

 

Rekaan yang lebih kontemporari sesuai untuk kediamn yang mahu bermain rasa moden namun dijalin bersama rekaan sedikit klasik.