Palet - Trivia Warna Neutral Coklat - Glam Malaysia

Palet – Trivia Warna Neutral Coklat

Mengundang rasa hangat, selesa dan mewah – nuansa warna coklat tidak pernah pudar dari radar trend interior. Mudah disuai padan dengan apa jua warna, tekstur, material dan corak; coklat boleh diguna pakai untuk mana-mana ruang kediaman.

TRIVIA WARNA

  1. ILUSI VISUAL – Warna coklat cerah berupaya membalikkan cahaya sekali gus menampakkan visual ruang lebih luas.
  2. SPEKTRUM WARNA – Tona warna coklat boleh dipilih mengikut kepekatan atau kecerahan yang diingini. Coklat cerah seperti nude atau beige lebih mudah diguna pakai dan malar segar untuk ruang tamu dan kamar beradu.
  3. PADANAN MATERIAL DAN FABRIK – Pilihan warna coklat tidak mengehadkan pemilihan material atau jenis fabrik tertentu. Jika mahu memaparkan gaya moden, pilihan aksesori metal berkilau seperti kaki lilin atau dulang membantu membangkitkan konsep moden. Manakala bagi jenis fabrik, anda boleh memilih jenis kapas atau kapas linen berpaten dengan teknik potongan laser atau sulaman.
  4. PERINCIAN –¬†Wood paneling atau wainscoting boleh dipasang pada dinding polos yang dicat warna coklat, agar dinding tidak kelihatan membosankan selain menyuntik aura moden kontemporari.
  5. PERCIKAN WARNA Serlahkan pesona diri menerusi padanan warna-warna terang seperti hijau zamrud, biru gelap, kuning mustard atau pink fuchsia menerusi pemilihan perabot dan aksesori bagi membangkitkan latar polos coklat.

See also
Fokus - Mengapa Anda Perlu Khidmat Bantuan Pereka Dalaman?

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse