NIKMAT SECANGKIR KOPI

NIKMAT SECANGKIR KOPI

FEBUARI SENTIASA HANGAT, APATAHLAGI BULAN ISTIMEWA INI DIRAIKAN BERGANDA YAKNI TAHUN BARU CINA DAN VALENTINE DI SELURUH DUNIA. KALA TERCARI-CARI BAGAIMANA UNTUK MERAIKANNYA, NESPRESSO ADA JAWAPANNYA.

 

Nespresso Sleeve Wrap Mid Assortment English Master

Menerusi Kempen Let Love Prosper, Nespresso sekali lagi menyemarakan rangkaian mesin dan kopi Nespresso yang dipilih khas sempena perayaan Tahun Baru Cina dan Hari Valentine, untuk menyuntik erti baharu dalam setiap cawan kopi. Kepelbagaian varian mesin dan kopi Nespresso membenarkan pelanggan untuk melakar memori indah bersama insan tersayang mereka pada sambutan kedua-dua keraian berkenaan menerusi bru pilihan mereka, kini lebih mudah melalui promosi-promosi berkenaan:

 

  • Lattissima One pada harga RM1,111 (diskaun RM288) dan raih Kredit Kopi bernilai RM88
  • Inissia pada harga RM511 (diskaun RM88) dan raih Kredit Kopi bernilai RM88
  • Essenza Mini pada harga RM511 (diskaun RM88) bersama Kredit Kopi bernilai RM88
  • Set Inissia pada harga RM711 (diskaun RM188) untuk menerima Kredit Kopi bernilai RM88
  • Set Mini Essenza pada harga RM711 (diskaun RM188) untuk Kredit Kopi bernilai RM88

Nespresso Sleeve Wrap Intense Assortment English Master

Sebagai menggandakan keseronokan musim perayaan , Nespresso juga menyediakan paket-paket Ang Pow secara percuma bagi sebarang pembelian produk Nespresso termasuk 8-Sleeve Special CNY Assortment Pack – The Intense Pack baharu, khusus untuk mereka yang menggemari kekuatan rasa kopi dan Balance Pack bagi individu yang menginginkan kedua-dua rasa kopi yang kuat dan seimbang.

See also
Di Sebalik Tabir - Datin Sri Zahida Yusof

 

Layari www.nespresso.com