Flip The Past & The Future - Page 2 of 2 - Glam Malaysia

Flip The Past & The Future

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

CIPTA PENGALAMAN BARU BERSAMA SAMSUNG Z FLIP

 

KESELESAAN MULTI-TASK 

Sibuk dengan kerja mahupun aktiviti lain? Skrin Galaxy Z Flip mampu dibahagikan kepada bahagian atas dan bawah, beraksi sebagai pratonton gambar, sambil mengawal pengambilan gambar atau aktiviti yang lain.

KOMUNIKASI BEBAS TANGAN 

Membawa kaedah inovatif baru untuk berinteraksi dan berkomunikasi dengan panggilan video bebas tangan, tanpa menjejaskan kualiti. Terima kasih fokus langsung yang stabil pada video dan gambar.

KEASYIKAN PAPARAN VISUAL 

Dengan kualiti paparan yang lebih tajam dan lebih besar apabila dibuka, Galaxy Z Flip mempunyai Paparan AMOLED Dinamik 21.9: 9 dengan warna tepat dan skala lulus. Sekarang semua orang boleh mempunyai pengalaman scrim-to-body yang hebat dengan skrin 6.7 inci yang cukup besar buat tontonan filem tanpa menjejaskan mudah alih.

KESINAMBUNGAN KONTEKSTUAL

 Memastikan aktiviti anda tidak terganggu dengan kesinambungan gambaran skrin luar terus ke skrin dalam dengan lancar apabila sesuatu memerlukan perhatian anda. Selain itu, membolehkan aplikasi relevan diletakkan di hujung jari sebaik sahaja anda membuka semula telefon pintar anda.

See also
Resipi Puding Roti Menggunakan Ketuhar Gelombang Mikro

NOTIFIKASI LUARAN 

Pemberitahuan pantas tanpa perlu flip untuk membukanya. Galaxy Z Flip sentiasa bersedia untuk memberi pengalaman luar biasa. Apabila ditutup, Galaxy Z Flip membolehkan anda memutuskan apa-apa sambungan, sambil memastikan anda tetap mengikuti perkembangan tersebut menerusi notifikasi pada skrin luar.

Teks: Deyda Shahril