#JoinTheFlipSide Bersama Samsung Galaxy Unpacked 2023 - Glam Malaysia

#JoinTheFlipSide Bersama Samsung Galaxy Unpacked 2023

Sudahkah anda bersedia untuk sertai #JoinTheFlipSide dan memenangi RM400? 

GLAM ingin mengajak anda semua untuk sertai Samsung Galaxy Unpacked yang bakal berlangsung pada 26 Julai 2023 jam 7 petang yang disiarkan secara langsung dari Seoul, Korea Selatan. Dan jika anda mendaftarkan diri untuk acara ini, anda berpeluang untuk memenangi e-voucher sebanyak RM400. 

Buat semua peminat Samsung di Malaysia, syarikat gergasi teknologi Korea Selatan, Samsung, akan mengadakan satu acara eksklusif dalam mempersembahkan seleksi gajet terbaharu mereka bulan ini. Jangan lupa tarikh istimewa, 26 Julai 2023 ini dan kunci kalendar anda untuk tonton siaran langsung eksklusif. 

A new cultural driver is coming! Peminat berpeluang untuk menyaksikan perasmian rangkaian Galaxy terbaharu. Samsung bakal membariskan desain teknologi terkini yang baharu dan mampu mengubah kehidupan moden hari ini. Anda hanya perlu Join The Flip Side nanti.

Bakal berlangsung terus dari Seoul, Korea Selatan yang diadakan buat pertama kali. Seoul terkenal sebagai sebuah ibu negara yang menggabungkan budaya tradisi bersama visi futuristik dalam menginspirasikan trend global dan invovasi yang akan mengubah lanskap teknologi antarabangsa.

See also
Dior Beauty Boutique kini di Kuala Lumpur

Sertai #JoinTheFlipSide Hari Ini untuk mendapatkan RM400! 

Are you ready to unfold the next Galaxy innovation! Bermula hari ini sehingga 26 Julai 2023, anda boleh mendaftar melalui www.samsung.com/my/unpacked/ untuk mendapatkan update terkini. Peminat Samsung juga berpeluang untuk mendapatkan RM400 Samsung e-voucher yang boleh digunakan oleh mendapatkan rangakain Galaxy yang terbaharu nanti.

Acara yang dinanti-nantikan ini akan diadakan pada 26 Julaia 2023 pada jam 7:00 PM waktu Malaysia. Peminat yang mendaftar akan menjadi antara yang pertama untuk menyaksikan inovasi Samsung Galaxy yang premium terbaharu. Ia boleh disaksikan secara langsung di YouTube, laman web rasmi, Facebook dan Newsroom Samsung Malaysia.

Jangan lupa, daftar di sini dan jumpa anda di sana! 

 

Pautan Berkaitan: Bentuk Gaya Peribadi Dengan Samsung Galaxy Z Flip4