Dari ‘We’re Here’ kepada ‘Medical Top Team’: 6 Rancangan Baharu Perlu Tonton Sepanjang September 2021 - Page 6 of 6 - Glam Malaysia

Dari ‘We’re Here’ kepada ‘Medical Top Team’: 6 Rancangan Baharu Perlu Tonton Sepanjang September 2021

6 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

6. DC’s Legends of Tomorrow S6

Tarikh tayangan: Setiap Isnin di Warner TV (Astro Ch 712 / UnifiTV Ch 451)

Pelakon: Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Franz Drameh, Caity Lotz, Amy Louise Pemberton, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, dan Tala Ashe.

Sinopsis: Musim keenam ini akan melabuhkan tirai bulan ini. Peminat boleh menjangkakan kejutan daripada hero dan penjahat dalam misi mereka untuk membetulkan jalur masa, menewaskan makhluk asing dan mengekalnya nyawa mereka. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan konflik antara Astra, Arrow, Behrad, John Constantine, Sara Lance, White Canary dan barisan karakter lain, semuanya mempunyai hubungan dengan Rip Hunter.

Finale musim keenam akan ditayangkan pada 6 September 2021.

Untuk menyaksikan rancangan baharu ini, muat turun aplikasi HBO GO di App Store atau Play Store. Atau saksikan melalui Astro atau layari https://www.hbogoasia.my/. HBO GO juga boleh disaksikan pada Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV yang mempunyai fungsi AirPlay serta Google Cast.

See also
The Fabulous, Siri K-Drama Terbaru di Netflix Mesti Tonton!

Foto: WarnerMedia

Baca lebih lanjut: Kepentingan Pemilihan Fabrik Cadar Untuk Tidur Yang Sempurna