TB Summer Monogram, Usulkan Naomi Campbell Sebagai Wajah Kempen - Glam Malaysia
TB Summer Monogram, Usulkan Naomi Campbell Sebagai Wajah Kempen

TB Summer Monogram, Usulkan Naomi Campbell Sebagai Wajah Kempen

Burberry hadirkan koleksi TB Summer Monogram hasil rekaan Ketua Pegawai Kreatif Riccardo Tisci. Menampilkan siri kempen baru yang dihiasi wajah supermodel, Naomi Campbell. Wajah ikonik Naomi merayakan idea dan semangat optimis musim baru juga menyimbolkan faktor klasik. 

Dua perspektif berbeza ditampilkan, kempen ini mengisahkan kembara antara dua dunia turut menyatukan kuasa visual bersama kecanggihan teknologi CGI yang menggunakan khidmat jurugambar, Danko Steiner. 

burberry

Siri kempen disempurnakan lagi oleh Frederik Heyman selaku artis visual. Yang telah menambah efek pada visual, langsung meningkatkan mutu imej untuk tatapan penggemar fesyen. Kombinasi yang indah, menyatukan elemen alam dan teknologi dalam perspektif yang didasari elemen futuristik. 

Tema futuristik, kesejahteraan menghubungkan ketenangan dan kembara untuk menyuntik inspirasi kepada golongan tertentu berfantasi. Ia turut membawa kedalaman serta sisi kontra yang terdapat pada seseorang individu dalam sebuah konsep yang unggul. Burberry sentiasa tampil unik dan mencemerlangkan elemen seni dalam setiap karya yang ditampilkan, termasuklah imej kempen ini. Manakan tidak, jenama Burberry terus unggul dalam industri fesyen khasnya. 

Untuk koleksi TB Summer Monogram yang ketiga, Tisci mahu meraikan warisan jenama Burberry dan pada masa yang sama dapat berevolusi ke hadapan. Koleksinya kali ini adalah refleksi gaya musim panas yang positif dan satu koleksi yang bermomentum. 

Sebagai refleksi kepada Thomas Burberry, initial TB terpahat secara rawak pada corak monogram yang disegarkan rekaannya dengan suntikan warna biru kobalt. Nuansa warna yang mengilhami musim panas, seperti biru kobalt, biru tua dan kelabu. Keseluruhan koleksi adalah bersifat ringan dan diperkasakan lagi dengan siluet sukan untuk memberi gaya yang nyaman dedikasi berlibur atau sekadar bersantai. Cetakan monogram Thomas Burberry yang ditampilkan benar-benar menggemilangkan trend logomania. 

TB Summer Monohram menawarkan item-item asas untuk bersantai kala musim panas, yang disesuaikan dengan pelbagai aktiviti. Seperti melancong ke destinasi pulau atau kembara epik di kota-kota ternama. Variasi rekaan seperti sandal, celana pendek dan beg silang yang dipertaruhkan sebagai pelengkap gaya yang stylish. 

 

#Burberry

Artikel berkaitan: Idea Gaun Perkahwinan Daripada Couture FW2021/22