Fail Fesyen Anugerah Juara Lagu 35 #AJL35 - Glam Malaysia

Fail Fesyen Anugerah Juara Lagu 35 #AJL35

1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Detik bermakna buat tiga pengkarya muzik, Kaka Azraff, Noki dan Loca B yang muncul sebagai juara Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) yang berlangsung di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), di sini, malam tadi. Lagu GILA hasil kerjasama bersama Ezra Kong itu, telah diangkat sebagai lagu terbaik dengan penyampaian persembahan yang sangat bertenaga. Penyanyi dan pemuzik hebat lain, seperti Aina Abdul, Hael Husaini, Dato’ Jamal Abdillah, Zizi Kirana, Ernie Zakrie antara yang turut memenangi dalam kategori masing-masing. Apakah ramalan AJL35 anda tepat?

Selain berdebat tentang vokal, penghasilan lagu dan mutu persembahan, fesyen yang memeriahkan AJL35 juga menjadi perhatian. Kerana disinilah landasannya untuk anak-anak seni menghasilkan dan menunjukkan ‘taste’ masing-masing. Fesyen peserta serta barisan pengacara AJL juga merupakan sebahagian daripada tunggak AJL bagi melengkapi persembahan serta mempamerkan hiburan yang berkualiti.

Di AJL35, finalis kebanyakkannya menggunakan khidmat stylist, makeup artist dan pendandan rambut bagi menghasilkan imej yang diingini, selaras dengan konsep persembahan. Setiap finalis yang bertanding, memberi kepercayaan sepenuhnya kepada krew-krew GLAM mereka untuk merangka imej-imej tertentu, bagi menepati konsep dendangan lagu.

See also
10 Gaya Terbaik & Menyerlah Di Anugerah Tony 2021

Siapakah finalis AJL35 yang kami kira paling stylish juga punya ‘konsep’ kali ini?