The Alhambra dUCk Revolusi Lebaran Tahun Ini! - Glam Malaysia

The Alhambra dUCk Revolusi Lebaran Tahun Ini!

 

Apabila berkata tentang jenama dUCk, ia sering kali dikaitkan dengan perkataan ekslusif dan bergaya. Label ini semangnya menjadi kegilaan gadis-gadis fesyen tempatan. Bukan sahaja ia dapat menjadi helaian buat tudung, sifat versatil dUck Scarves serta corak yang senantiasa menarik perhatian orang di sekeliling membuatnya sebagai suatu trend evergreen buat penggemar stail terkini.

 

Bagi musim lebaran tahun ini, mereka mengeluarkan The Alhambra dUCk, yakni ilhaman kota Alhambra di Granada, Spain yang kaya dengan hasil seni halus Islam. Motif laceria menjadi spotlight dalam mereka bentuk helaian kegilaan ramai ini. Terdapat juga tulisan “Salam Eid Mubarak” dalam jawi di sudut yang tertentu; jika anda mahukan corak yang lebih demurejust flip it over!

 

 

Disamping itu, The Alhambra dUCk juga boleh digayakan pelbagai cara, bukan sahaja tudung konvensional, malah ia boleh juga disarung sebagai skarf, vest serta turban, ikut gaya peribadi si pemakai.

 

See also
Cara-Cara Pasangan Selebriti Jatuh Cinta

Dengan 3 stail dan 7 pilihan rona warna, dari merah wira yang garang hingga kelembutan lilac, ia pasti membuat statement yang diiginkan. The Alhambra dUCk bakal menakluk dunia, satu gadis fesyen pada satu masa!