6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM Sesuai Untuk Hari Raya - Page 4 of 6 - Glam Malaysia
Rambut Selebriti

6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM Sesuai Untuk Hari Raya

Ramai yang sibuk mencari baju, beg tangan, selendang dan kasut untuk tampil cantik di pagi Raya. Namun, kami di sini sibuk mencari inspirasi rambut selebriti tempatan untuk kami cedok buat look di pagi Raya nanti. Anda pula bagaimana? 

Raya bakal menjelang tidak kurang dari seminggu lagi. Bagaimana dengan persiapan anda? Mungkin sudah 70 peratus siap, kini tinggal hendak mengemas rumah dan melengkapkan menu makan raya sahaja, bukan? Namun, sudahkah anda memikirkan look kecantikan bagaimana yang menjadi pilihan anda untuk digayakan pagi raya nanti?

Kali ini, kami ingin memberikan fokus pada gaya rambut pilihan. Kami mengimpikan sesuatu yang glamor dan tidak keterlaluan untuk acara sebegini. Ini kerana, busana yang digayakan juga sudahpun cukup memukau, jadi solekan dan rambut yang effortless namun masih tampil glamor dan mewah adalah pilihan yang paling tepat sekali. Buat anda yang masih buntu, GLAM bantu anda kongsi 6 gaya rambut selebriti tempatan untuk anda cedok gaya mereka buat look Hari Raya anda nanti!

6 Rambut Selebriti Tempatan Pilihan GLAM

4 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

#4 Gaya Edgy ala Eyka Farhana

Rimas berambut panjang? Potong pendek seperti Eyka Farhana untuk memberi nafas baharu kepada keseluruhan look anda buat Raya tahun ini! Daripada dibiar lurus mengurai, gayakan dengan gulungan ala beach waves kemudian rambut depan dibelah tengah. Seksi dan kemas!

Gambar: Instagram Eyka Farhana