Pemberian Hari Natal Dan Tahun Baru Paling Istimewa

Cantik

Pemberian Hari Natal Dan Tahun Baru Paling Istimewa

2823

Bertukar hadiah pada hujung tahun, memeriahkan lagi sambutan tahun baru dan memberi cenderahati pada rakan menyambut hari Natal pula sebagia tanda ingatan tulus ikhlas.

 

Musim perayaan semakin dekat dan anda masih belum sempat memikirkan hadia sesuai diberikan kepada teman-teman. Hajat mahu keluar membeli-belah saat akhir. Maklumlah hujung tahun selalunya terdapat tawaran hebat di mana-mana.

 

Begitupun anda tidak pasti barangan apa mahu dibeli. Sebaik-baiknya hadiah diberikan lebih bermakna dan paling penting digunakan penerimanya. Melewati sebuah gedung penuh alat solek, langkah terhenti seketika. Anda mula mencongak apa mahu dibeli.

 

Menerima hadiah koleksi alat solek produk kesukaan pasti mengundang senyuman dibibir mereka. Namun, anda pula tidak pasti jenama paling digemari sahabatmu kerana hampir semua jenama mekap ada dalam koleksi peribadinya. Produk di pasaran pula terlalu banyak membuatkan anda lebih keliru.

 

Bagi memudahkan anda memilih produk sesuai, kami senaraikan enam produk terbaharu di pasaran dengan bantuan Sephora. Pelancaran koleksi Once Upon a Night 2018 Sephora di Club Med Cherating baru lalu memberi ilham kepada GLAM menyenaraikan hadiah terbaik musim ini. Berikut adalah pilihan terbaik penghujung tahun buat sahabat baik anda:

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Gingerbread Spice, Too Faced

Satu sapuan dicalit membangkitkan bauan gingerbread. Sapuan juga lebih mudah kerana tekstur krim selembut mentega daripada 18 rona warm dan toasty tersedia.

Your email address will not be published. Required fields are marked *