Prada Mengaktifkan Kecantikan Cantik
Prada Melangkah Kearah Kecantikan

Prada Mengaktifkan Kecantikan!

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Beri laluan untuk Prada Beauty! Jenama kecantikan mewah baharu itu secara rasminya telah melancarkan dan turut memperkenalkan minyak wangi boleh isi semula yang akan datang dipanggil Paradoxe.

Beberapa hari yang lalu, satu berita dari akaun Instagram trendmood1 berkongsi siaran spekulatif bahawa pelancaran Prada Beauty akan berlaku yang mana Prada mengaktifkan kecantikan.

Berita itu datang selepas Prada Beauty muncul di sosial instagram dengan ‘Activating Beauty’ ditulis dalam bio. Satu-satunya maklumat yang disahkan yang kami ada pada peringkat ini ialah wangian baharu yang boleh diisi semula yang dipanggil Paradoxe, dengan Emma Watson sebagai wajah baru Prada.

Prada Melangkah Kearah Kecantikan !Prada Paradoxe ~ New Fragrances

Instagram trendmood1 berkongsi bahawa baunya mempunyai Calabrian Bergamot Heart, Tangerine Essence, Pear Accord sebagai nota teratas; Neroli Essence dan Neroli Bud Essence, Tunisian Orange Flower Heart Absolute Blossom, Jasmine Sambac Absolute untuk nota tengah, dan Amber Accord (Ambrofix™), Laos Benzoin Resinoid, Madagascar Premium Bourbon Vanilla Infusion, White Musk Accord (Serenolide™) untuk asasnya . Bahan-bahan promosi untuk wangian mendedahkan bahawa ia akan disahkan oleh Emma Watson.

See also
Hindari Kulit Kusam, Ini Gincu Pilihan Wanita Glam

Prada telah bermain dalam ruang wangian selama bertahun-tahun sekarang, tetapi Instagram dan laman web baharu merujuk kepada sesuatu yang lebih besar. Penjagaan kulit mahupun solekan tidak disahkan pada ketika ini, tetapi kapsyen samar pada tiga catatan awal membuat petunjuk bahawa ada lagi yang akan datang

“Masukkan alam semesta #PradaBeauty. Tempat untuk mencipta semula kod kecantikan hari ini dan membuka perspektif baharu untuk hari esok”