Holiday Home Baru Natalie Portman Bernilai RM27.6 Juta - Glam Malaysia

Holiday Home Baru Natalie Portman Bernilai RM27.6 Juta

Selepas melahirkan cahaya mata keduanya, Amalia, Natalie Portman kini mempunyai sebuah tempat di mana dia boleh menggunakannya untuk beristirehat bersama keluarganya.

 

Sebuah website hartanah Trulia telah melaporkan yang penerima Anugerah Academy tersebut telah membeli sebuah rumah mewah di Montecito, California pada harga $6.5 juta (RM27.6 juta).

 

Rumah moden di atas tanah berukuran 10.4 ekar itu dibina oleh arkitek Barton Myers dengan menggunakan besi, kaca, dan konkrit. Rumah ini juga terdapat dapur state-of-the-art, empat bilik tidur, dan lima bilik air luxe.

 

Kawasan perumahan mereka dipenuhi dengan pokok-pokok yang rimbun, belukar dan pelabagai jenis flora untuk Portman dan keluarganya menikmati alam sekitar.

 

Rumah ini juga dibina di kawasan lereng bukit yang mempunyai cerun rendah dengan pemandangan lautan Pasifik yang menawan.

 

Jikalau Portman membuat keputusan untuk menjadikan rumah ini sebagai kediaman utama mereka (mereka sekarang menetap di sebuah estet di Los Feliz), she can always visit Oprah yang tinggal berdekatan.

See also
KLFWRTW 2016 DAY 3: Liga Pereka Wanita Tunjuk Taring

1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Foto: Trulia