Penyerang Gigi Hadid Serang Kim Kardashian West Di Paris - Glam Malaysia

Penyerang Gigi Hadid Serang Kim Kardashian West Di Paris

kim

Gambar: etonline.com


 
Selepas dilaporkan menyerang model, Gigi Hadid ketika di pertunjukan Max Mara di Milan minggu lalu, kini Vitalli Sediuk cuba untuk menyerang Kim Kardashian West di luar restoran L’Avenue, Paris semalam.
 
Sediuk dikatakan cuba untuk mencium punggung bintang Keeping Up with The Kardashians itu. Namun cubaan Sediuk gagal apabila pengawal peribadi Kardashian, Pascal Duvier dapat menghalangnya dari mendekati Kim Kardashian West.
 
Ini kali kedua Duvier menghalang Sediuk dari cuba menyerang Kim Kardashian. Kali pertama, Duvier menghalang Sediuk adalah pada tahun 2014 di Minggu Fesyen Paris di mana Sediuk cuba untuk menangkap kaki Kardashian West.
 
Sediuk cuba untuk menjelaskan tindakannya itu di laman sosial Instagram miliknya. Dia menulis bahawa “dia membantah Kim yang menggunakan implan di punggungnya,” dakwaan yang telah lama dinafikan oleh Kim. Sediuk juga turut menambah, “Kim dan seluruh keluarga Kardashian sepatutnya menggalakan gadis remaja yang meminati mereka untuk menghargai kecantikan semula jadi.”
 
https://www.instagram.com/p/BK6Ap69jSjC/?taken-by=makeupbymario