Peminat Mahu Amber Heard Digugurkan Daripada Aquaman 2 - Glam Malaysia

Peminat Mahu Amber Heard Digugurkan Daripada Aquaman 2

Selepas tular beberapa rakaman audio mengenai Amber Heard mengaku memukul bekas suaminya, Johnny Depp, petisyen telah dibuat oleh peminat meminta Heard untuk disingkir daripada filem Aquaman 2.

Petisyen yang dilakukan di Change.org kini sudah ditandatangani hampir 213,000 orang dan dijangka bakal mencecah 300,000 sokongan oleh peminat di seluruh dunia. Pencipta petisyen berkenaan, Jeanne Larson menyeru peminat untuk berdiri dan menentang keganasan rumah tangga dan mahu aktres berusia 34 tahun itu dikeluarkan daripada projek Aquaman 2.

Peminat tidak mahu Heard terlepas begitu sahaja dan mahu dia dihukum sama seperti Depp yang telah digugurkan daripada watak Jack Sparrow filem Pirates Of The Caribbean kerana kes keganasan rumah tangga ini. Petisyen ini dikatakan turut dihantar kepada wakil DC Warner dan Warner Bros.

Kredit Gambar: Google

Heard yang mempunyai sejarah lampau dalam keganasan terhadap bekas kekasihnya telah menguatkan lagi dakwaan Depp yang menjadi mangsa keganasan Heard. Kedua-dua Heard dan Depp sedang dalam perbicaraan kes saman USD50 Juta yang telah dilakukan Depp bagi membersihkan namanya yang tercalar.

Baca: Rakaman Audio Didedahkan, Bukti Johnny Depp Mangsa Keganasan Amber Heard

Filem Aquaman 2 dikatakan bakal memulakan penggambaran pada hujung tahun tahun ini dan ditayangkan di pawagam pada Disember 2022. Apakah kesudahan kes ini? Nantikan susulannya.

Sumber: news.com.au

POST A COMMENT