5 Most Stylish Athletes! - Glam Malaysia

5 Most Stylish Athletes!

Oleh: Lylatul Qadrina
 
Meskipun sibuk dengan latihan, keluarga, rakan-rakan dan jadual harian yang padat, seseorang atlet masih mampu tampil anggun, seksi dan bergaya. GLAM tampilkan 5 atlet wanita Malaysia jelita yang anda perlu tahu!

     

  1. Anita Woo

 

 
Sweet and multi-talented. Pemenang pingat Perak di Asian Games 2010 acara memanah berkuda ini juga adalah seorang pembaca berita.
 
2. Zandra Azelia
 

 
Pemain boling kebangsaan yang mempunyai good taste in fashion juga merupakan isteri kepada pemain bola sepak negara, Safiq Rahim.
 
3. Ann Osman 
 

 
Merupakan wanita Malaysia pertama yang menyertai kejohanan Mixed Martial Arts (MMA) terbesar asia iaitu ONE Fighting Championship. Definitely a knock-out!
 
4. Leong Mun Lee 
 

 
Atlet terjun Malaysia berusia 31 tahun yang berjaya merangkul pingat gangsa di World Championships 2009 dan 2013 bersama Pandalela Rinong untuk acara terjun 10m ini sememangnya kelihatan jauh lebih muda dari usianya!
 
5. Sarina Sundara Rajah
 

Meskipun sudah bersara dari dunia sukan, bekas atlet gimnastik berirama yang kini seorang jurulatih bukan sahaja pernah memenangi emas di sukan Komanwel 1998 namun masih kekal fit dan cantik sehingga hari ini!

POST A COMMENT