Meghan Markle Akhirnya Berkongsi Kisah Cintanya Bersama Putera Harry - Glam Malaysia

Meghan Markle Akhirnya Berkongsi Kisah Cintanya Bersama Putera Harry

Dengan ura-ura mengatakan hubungan mereka telah direstui oleh Ratu Elizabeth sendiri, we think it’s about time too, Meghan.

 

Foto Getty Images

Selepas berbulan pihak media membuat spekulasi terhadap status hubungan antara Meghan Markle dan teman lelakinya Putera Harry, pelakon tersebut akhirnya tampil dengan pengakuannya sendiri setelah lama berdiam diri (dia juga pernah dipersoalkan sebagai seorang biracial).

 

Dalam satu temubual eksklusif bersama Vanity Fair Markle sendiri menyatakan hubungan mereka juga mempunyai cabaran seperti hubungan pasangan lain.

 

“Ada masa is akan menjadi sangat mencabar jika dibandingkan dengan hari-hari biasa. Dari mula lagi saya agak terkejut dengan perubahan di sekeliling saya. Tetapi saya mempunyai sistem sokongan yang dekat dengan saya, dan juga semestinya, sokongan teman lelaki saya.”

 

Apabila ditanya bagaiman dia mengendalikan perihal dia dan teman lelakinya sering diikuti oleh media and tumpuan lensa juga sering ditujukan ke arah mereka dan bagi Markle ia amat mudah untuk mengatasi hal ini. “Kami dua individu yang sangat bahagia dan dilamun cinta. Kami menjalinkan hubungan secara senyap selama enam bulan sebelum hubungan kami menjadi umum, dan saya juga sibuk dengan kerjaya saya pada masa itu, satu-satunya perkara yang berubah adalah persepsi orang ramai. Saya tidak berubah langsung. Masih lagi orang yang sama dan saya tidak pernah mendefinasikan diri saya melalui hubungan saya.”

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Apa yang penting buat Markle adalah hubungannya bersama Putera Harry. “We’re a couple. Kami dilamun cinta. Saya pasti akan tiba masanya di mana kami harus tampil dan mempersembahkan diri kami dan kisah untuk dikongsi, namun saya berharap pihak umum boleh memahami yang waktu ini adalah waktu kami. Ini adalah untuk kami. Ini yang membuatkan hubungan kami istimewa. Kami juga bahagia. Secara peribadinya, saya sukakan kisah cinta yang menarik.”

POST A COMMENT