Aktor Hollywood Menawan Yang Kini Berstatus Bujang

Aktor Hollywood Menawan Yang Kini Berstatus Bujang

Mereka adalah pelakon paling digilai peminat sezaman, sejak mereka muda sehinggalah kini menginjak usia matang. Masing-masing masih lagi kacak dan semestinya filem terbaru mereka lebih mendapat sambutan.

 

Mereka juga menjadi lambang lelaki sejati yang masih berperwatakan menawan, kacak dan masih segak walaupun usia mereka kini melewati 40 dan 50 tahun. Mereka juga masih menjadi pelakon utama dalam filem dan menjadi perhatian lensa paparazzi ke mana-mana sahaja mereka pergi.

 

Nampaknya, George Clooney yang digelar ‘ultimate bachelor’ sebelum ini, kini bahagia berkahwin dan punya anak kembar sedangkan rakan-rakannya pula kembali membujang.

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Brad Pitt

 

Brad Pitt, 53, paling terkini menyertai senarai ini setelah dia berpisah dengan Angelina Jolie. Perpisahan yang dikaitkan dengan pelbagai tuduhan dari Angelina nampaknya memburukkan keadaan pada awalnya. Namun kini persengketaan itu berjaya diselesaikan dengan baik. Brad dikaitkan dengan beberapa nama namun kelihatannya masih bersendirian. Malah dia kelihatan bertambah segak muncul di acara pelancaran filem terbaru terbitannya.

POST A COMMENT