Lagak Si Kecil Di Instagram - Glam Malaysia
Lagak Si Kecil Di Instagram

Lagak Si Kecil Di Instagram

1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

10 lagak si kecil ini pasti bakal mengukir senyuman di wajah anda. Keletah mereka yang bersahaja di Instagram semestinya menjadi bahan tontonan ringan buat semua yang melihatnya.

Sedih mengenangkan bila si kecil harus membesar di saat pandemik dunia berleluasa. Bukan itu sahaja, Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) yang sedang berjalan di rumah juga adalah sesuatu yang mencabar bukan sahaja untuk anak-anak, malah ibu bapa turut menerima tempiasnya. Menguruskan hal kerja dan anak pada masa yang sama bukan mudah apatah lagi bila mereka masih lagi kecil dan belum mengerti bahasa tubuh kita. Namun, percaya atau tidak, anak kecil itu jugalah yang memberi senyuman sebaik sahaja kita memerlukan sedikit momen pick me up.

Rata-rata di Instagram kini penuh dengan keletah anak-anak kecil yang comel-comel. Ibu bapa kian lebih terbuka menonjolkan keistimewaan yang ada pada anak mereka di media sosial. Begitu juga dengan selebriti Malaysia dan antarabangsa. Ada yang sama-sama menari dalam satu video TikTok dan juga Reel. Ada yang lucu, bermotivasi, dan juga yang memberi inspirasi. Sungguh kreatif anak kecil ini. GLAM himpunkan senarai beberapa anak selebriti yang stylish untuk tatapan anda buat meringankan berat kepala dek kerana tugasan yang tidak pernah habis.

Slide ke sebelah untuk melihat lagak mereka di rumah, kami pasti anda akan geram mereka kecomelan mereka malah akan skroll feed Instagram mereka sampai ke tahun-tahun ke belakang seperti kami juga!