Raikan Keagungan Cinta Sehangat Kilauan Berlian

Raikan Keagungan Cinta Sehangat Kilauan Berlian

Penyatuan dua hati pastinya adalah satu momen yang paling dinantikan buat pasangan yang bercinta. Dari permulaan percintaan, setiap saat bagaikan hela nafas yang membahagiakan. Apatah lagi apabila cinta mula berkembang sehingga ke jinjang pelamin. Simbolik cinta pastinya bersandar pada keindahan serta kemewahan kemilau berlian. Buat pasangan yang masih tercari-cari koleksi perhiasan mewah yang sempurna, GOLDHEART ada jawapannya.

https://www.instagram.com/p/B9oRVZuJGV7/

Hadir dengan enam koleksi perhiasan yang sungguh indah lagi mewah, masing-masing bertatahkan berlian April Birthstone, yakni permata paling terkenal di dunia. Di GOLDHEART, setiap perhiasan berlian dipilih secara teliti dan yang berlian paling berkualiti yang mempunyai ciri kemilau yang bersinar, megah yang menjadi simbol kedalaman cinta murni.

GOLDHEART kini mempunyai empat butik di Malaysia. Tiga butik di Lembah Klang iaitu GOLDHEART Mid Valley Megamall, GOLDHEART Sunway Pyramid, dan GOLDHEART One Utama. Manakala satu butik lagi terletak di Johor Bahru iaitu GOLDHEART The Mall, Mid Valley Southkey.  Layari https://www.goldheart.com.my/ 

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Keanggunan adalah set anting-anting tiga arah yang dapat diubah. Dari asas sehari-hari hingga majlis-majlis hari istimewa, boleh digayakan sebagai aksesori rambut anda ke atas atau ke bawah, pasangkan anting-anting berlian 18k.

POST A COMMENT