Trend - Ruang Intim Peribadi - Glam Malaysia

Trend – Ruang Intim Peribadi

Cipta ruang intim peribadi serba lengkap di kediaman anda dengan pilihan item ini yang menjadikan kamar mandi anda lebih teratur dan cantik.

Simbolik Alami

Tiada apa yang lebih indah apabila melabuhkan harimu, berendam dalam tab mandi alami, Vascabarca oleh Antoniolupi. Tab dibentuk daripada blok batu semula jadi seberat 600 kg, Stone Grey. Reka bentuk tab diolah daripada lekuk tubuh kapal; bersifat evokatif, sempadan luas untuk menyokong kehadiran aksesori mandian dan tubuh manusia. Tab mandi edisi terhad dilengkapi nombor bersiri ini sempurna untuk kegunaan outdoor bathroom or sanctuary.

Ilusi Sistematik

Cipta kamar mandi lebih teratur dan kemas menerusi reka bentuk cermin tinggi, Bel. Modul reka bentuk Bel dengan rak bertingkat tersembunyi memberikan penyelesaian kreatif, fleksibel untuk menyimpan pelbagai barangan peribadi penghuni. Koleksi Bel boleh disepadukan dengan apa jua jenis material dan reka bentuk aksesori kamar mandi lain. Bel daripada jenama Burgbad. burgbad.com

Sistem Modular

See also
Palet-Trivia Warna Hijau Lumut

Kabinet dinding Via Veneto, sistem unit penyimpanan modular lengkap dan fleksibel. Dibina dengan fungsi daun pintu dan laci daripada kayu yang diperkemaskan berkilau atau matte. Penghuni juga boleh memilih jenis dan ketebalan kayu. Sistem kabinet ini boleh disepadukan dengan sinki dan paip. Via Veneto oleh Falper.