Foto Rasmi Hari Pertama Puteri Charlotte Di Sekolah Membuatkan Orang Ramai Cair

GLAM Junior

Foto Rasmi Hari Pertama Puteri Charlotte Di Sekolah Membuatkan Orang Ramai Cair

1042

Hampir dua tahun yang lalu, Putera George melangkah masuk ke alam persekolahan di Westacre Montessori School dan tahun ini pada 8 Januari 2018, Puteri Charlotte pula memulakan langkahnya sebagai seorang pelajar di Willcocks Nursery School.

 

Foto HRH The Duchess of Cambridge 2018

Untuk meraikan hari penuh bermakna buat waris keempat kepada takhta diraja England ini, dua foto telah dikongsikan melalui akaun rasmi Istana Kensington yang telah diambil oleh bondanya sendiri, Duchess of Cambridge, Kate Middleton. Foto-foto tersebut menampilkan Puteri Charlott dengan senyuman cerianya di hadapan kediaman mereka sebelum dia bertolak ke sekolah.

 

“The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share two photographs of Princess Charlotte at Kensington Palace this morning. The images were taken by The Duchess shortly before Princess Charlotte left for her first day of nursery at the Willcocks Nursery School,” nyata akaun tersebut.

 

Jelas dalam foto tersebut Puteri Charlotte merasa gembira pada hari pertamanya dibandingkan dengan kekandanya sewaktu hari pertama sekolahnya September yang lalu.

 

Kot rona burgundy yang dikenakan oleh Puteri Charlotte ini adalah daripada Amaia dan beg galas pula adalah daripada Cath Kidston.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *