Fokus - Pilihan Arkib Tekstil - Page 5 of 5 - Glam Malaysia

Fokus – Pilihan Arkib Tekstil

Ramai yang masih mengambil mudah pilihan jenis dan material fabrik untuk kediaman. Fabrik untuk kediaman perlu bersifat lembut, selesa dan tahan lama. Seiring zaman, kewujudan pelbagai rekaan dan mutu fabrik boleh diguna pakai untuk kemasan perabot, kemasan lembut termasuk sarung kusyen, cadar dan langsir.

5 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

FAUNA

Celoreng kuda belang, tompokan cheetah, bentuk muka singa atau lakaran corak kehidupan haiwan tropika antara ledakan trend dekor hari ini. Mainan skala cetakan corak, padanan warna memainkan peranan penting. Pilihan warna latar fabrik dalam spektrum kelam menimbulkan aura seksi dalam masa sama elegan. Bagi memastikan penampilan tidak kelihatan murah dan ketinggalan, pilih corak yang berdimensi atau padanan warna spektrum yang sama. Motif ini sesuai menghiasi ruang kerja, bilik mainan anak-anak dan ruang tamu – dalam gaya kasual.

Tip Penting

  1. Rekaan corak berskala besar kelihatan lebih menarik dan bold.
  2. Kemasan kertas dinding lakaran lukisan kehidupan di dalam hutan seperti monyet berkeliaran, burung berterbangan mencipta satu dimensi segar untuk kemasan dinding sebagai titik fokal kediaman.
  3. Corak fauna boleh dilihat moden bergantung pada padanan warna latar; pastel atau pilihan klasik hitam dan putih.

 

POST A COMMENT