Diari Deko – Bingkisan Nostalgia

Galeri DEKO, GLAM DEKO

Diari Deko – Bingkisan Nostalgia

2159

Foodmarket, gedung makan kampung trendy yang menjual lebih 300 produk makanan dan snek tradisional tempatan. Mula beroperasi Oktober tahun lalu, Foodmarket berusaha ke arah meningkatkan industri perusahaan kecil dan sederhana tempatan. Variasi produk makanan bermula daripada Bawang Goreng Premium, Lemang Sushi sejuk beku, nasi dagang segera, kerepek ikan bersalut telur masin, pekasam daging dan aneka jenis sambal seperti sambal hitam pahang, sambal hijau, sambal udang kedondong dan sambal ikan bilis rangup yang dibotolkan.

 

 

Meraikan kedatangan Syawal, Foodmarket menyediakan bingkisan hadiah/ cenderahati sesuai untuk diberikan kepada kaum keluarga, sahabat handai atau rakan perniagaan kala menziarah. Malah, anda juga boleh menempah sendiri jenis hamper berpandukan bajet tertentu di Foodmarket. Hamper berisi aneka jenis sambal, snek, kuih tradisional seperti dodol dan wajik. Pastinya, dapat menggamit memori zaman silam di kampung halaman buat si penerima.

 

 

“Kami menawarkan produk makanan dan snek unik yang sukar didapati di kotaraya terutamanya Kuala Lumpur. Usaha ini menjadi lebih menarik kerana produk jualan dihasilkan oleh orang kampung, suri rumah, ibu tunggal, asnaf zakat dan usahawan industry kecil,” jelas Anas Atarek Kamil, Pengarah Husam Waksa Sdn Bhd.

 

 

Foodmarket berlokasi di Bandar Seri Permaisuri atau boleh beli secara dalam talian www.foodmarket.com.my. Instagram Foodmarket.

 

Slide untuk lihat gambar. 

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *