Cara mudah kemas kini ruang - Glam Malaysia

Cara mudah kemas kini ruang

5 idea ruang tampil bergaya

Island &Republik membawakan seleksi aksesori dan perhiasan unik untuk anda pilih dalam mencipta kediaman dalam gaya tersendiri. Bersama Alyssa Mazlan berkongsi seleksi produk pilihannya musim ini.

 

 

alyssa mazlan

 

 

1. Kertas dinding
Keunikkan menjadi salah satu elemen yang dicari dalam menata kediaman. Kertas dinding bertekstur dan paten seakan lukisan yang diperbuat dari cat minyak karya Jessica Zoob untuk Desire Black Edition merupakan pilihan terbaik mencipta kediaman tampil berbeza dan indah.

 

wallpaper island&republik

 

2. Lampu
Merupakan salah satu pelaburan terbaik dalam menghias. Ia mampu mencipta aura berbeza saat dinyalakan. Paling penting pilih terendak yang berkualiti kerana ia menjadi pelengkap gaya secara keseluruhan dekorasi. It makes the room looks put together.

 

lamps island&republik

 

3. Ambal
Salah satu elemen yang menjadikan sesuatu ruang itu terlihat bersekali. Ia merupakan alternatik terbaik untuk memberi wajah baru secara instant pada lantai anda. Pilih rona terang untuk memberi ceria pada ruang.

 

karpet island&republik2

 

4. Ottoman dan bangku
Ia dianggap sebagai accent piece pada ruang kediaman anda. Tidak hanya terhad pada satu kegunaan, hadirkan idea kreatif pada penggunaannya. Selain mampu menyuntik karakter, pilihan yang baik boleh menjadi titik fokus pada ruang.

 

otoman island&republik

 

5. Kerusi
Perkara paling penting saat memilih kerusi adalah keselesaan. Ini kerana kegunaan berbeza memerlukan dimensi berbeza bergantung kepada kesesuaian. Filling yang digunakan turut memberi kesan kepada jangka hayat dan keselesaan saat anda menggunakannya. Jangan khuatir jika anda berminat pada rekaan tertentu yang cantik kerana ia boleh dijadikan sebagai occasional chair.

 

chair island&republik