Tranformasi Selebriti Paling Hebat Dalam #10YearChallenge Yang Tular - Page 6 of 23

Tranformasi Selebriti Paling Hebat Dalam #10YearChallenge Yang Tular

Tanda pagar #TBT atau #ThrowbackThursday got an upgrade dengan #10YearChallenge! Daripada mengimbas kembali gambar-gambar daripada dua bulan atau setahun yang lalu, pengguna media sosial berkongsikan gambar mereka daripada 10 tahun yang lepas!

 

Cabaran mudah ini hanya memerlukan anda untuk kongsikan gambar anda daripada tahun 2009 dan membuat perbezaan dengan gambar anda yang terkini. Tiada tujuan sebenar disebalik cabaran ini hanya sekadar peluang untuk anda imbas kembali siapa diri anda 10 tahun yang lepas dan menghargai pencapaian anda pada hari ini. Malah ini juga merupakan peluang untuk rakan-rakan anda yang sekarang lebih mengenali siapa anda. Mungkin juga mereka hanay mahu menunjukkan yang wajah mereka tidak dimamah usia dan kekal awet muda?

 

Enggan melepaskan peluang ini, golongan selebriti juga turut terjebak sekaligus membuatkan cabaran ini lebih menarik. Jadi GLAM himpunkan gambar-gambar #10YearChallenge paling menarik yang dikongsikan oleh mereka. With the exception of Mariah Carey yang tidak percaya dengan konsep peredaran masa.


6 of 23

Alvin Chong

Nah #10yearchallenge

A post shared by Alvin Chong (@alvinchong123) on