Multi-Sensory Journey SUBBLIMIC

Multi-Sensory Journey SUBLIMIC

Rambut adalah segala-galanya buat wanita. Ia diangkat sebagai simbolik keanggunan, kewanitaan dan sifat feminin. Namun, akui sahaja tidak ada wanita yang gemar dengan terma bad hair day. Oleh itu, penjagaan rambut amat penting baik di salun atau di rumah. Dalam mencari produk yang paling sempurna untuk penjagaan eksklusif, Shiseido Professional adalah jawapannya. GLAM tertarik dengan slogan kempen terbaru SUBLIMIC di mana Shiseiso Professional mengajak anda untuk menemui keindahan/kecantikan rambut dari dalam. Baru  dilancarkan di Malaysia, siri penjagaan rambut eksklusif salon rambut dan penjagaan kulit kepala ini menawarkan teknologi terbaru yang akan 'memperbaharui' rambut anda untuk menjadikannya lebih segar dan beralun.

Pertama ialah "Teknologi Pembaharuan Rambut" yang memberi tumpuan kepada membetulkan tekstur rambut  yang disebabkan oleh kerosakan lantas memulihkan. Seterusnya ialah "Teknologi Penyembuhan Sendiri," yang memanfaatkan keupayaan kulit untuk menghasilkan kelembapan sendiri dan menguatkan fungsi penghalangnya. Yang ketiga adalah "Teknologi Perisai Harian," yang memelihara debunga udara yang merosakan rambut dan kulit kepala yang melecehkan rambut dari melekat pada kulit kepala. Sebagai menghangatkan lagi sesi penjagaan ini, SUBLIMIC Shiseido Professional turut menampilkan minyak aromaterapi untuk meningkatkan mood yang hanya disediakan di salon.

Barisan produk dibahagikan kepada dua kategori: penjagaan salun (untuk rawatan intensif, profesional) dan penjagaan rumah (untuk penyelenggaraan sehingga lawatan salon seterusnya). SUBLIMIC didatangkan dalam empat pilihan berbeza untuk setiap keperluan penjagaan rambut:

LuminoForce (untuk membantu rambut berwarna mengekalkan bersinar)

Airy Flow (untuk menguruskan rambut yang tidak teratur)

Aqua Intensive  (penjagaan kerosakan rambut yang lemah dan kering),

Fluente Forte varian (untuk rambut yang kering kulit kepala, kulit kepala berminyak atau kelemumur).

 

3 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse