Miliki Wajah Menawan Dengan True Island Alaska Aqua - Page 2 of 4

Miliki Wajah Menawan Dengan True Island Alaska Aqua

Majlis perkahwinan yang indah dan sempurna adalah impian setiap wanita kerana ia akan menjadi kenangan seumur hidup. Selain persiapan kenduri, kulit wajah juga memerlukan persiapan yang rapi.

Wajah yang sihat dan berseri akan menyerlahkan lagi penampilan anda menjelang hari bahagia. Oleh itu, penggunaan produk penjagaan wajah yang sesuai amat penting.

 

True Island Alaska Aqua adalah produk kecantikan yang diperbuat di Korea yang dirumuskan tanpa paraben, talc, triclosan dan minyak mineral. Rangkaian ini terdiri daripada pencuci muka, toner, krim dan masker yang mengandungi air glasier dari Alaska dan bahan semula jadi yang baik untuk kulit kombinasi, berminyak dan sensitif.

 

Ikuti langkah demi langkah cara penggunaan dan khasiatnya buat kulit wajah anda.

2 of 4

True Island Alaska Aqua Toner, 100ml, RM75

Toner jenis gel ini mengandungi asid hyaluronik dan 14 jenis ramuan botani bagi menguatkan sel dan melembapkan kulit wajah. Ia sangat berkesan dalam menenangkan kulit yang sensitif. Kesegaran Alaskan Glasier Water dapat dirasakan apabila toner disapukan pada wajah.

 

Asid hyaluronik yang terkandung dalam produk ini turut mempunyai kebolehan pemulihan dan boleh meningkatkan kandungan lembapan dalam kulit, menenangkan dan mempertahankan sel kulit daripada kehilangan lembapan. Asid hyaluronik juga mempunyai sifat antioksida untuk melindungi kulit dari kotoran, pendedahan cahaya matahari dan bahan kimia yang berbahaya.

 

Ia juga mengandungi niacinamide (vitamin B3) yang dapat membantu untuk memulihkan masalah liang pori besar, nada kulit tidak sekata, garis halus, kulit kusam dan permukaan kulit yang lemah.

 

Empat belas bahan botani yang terkandung di dalam toner ini termasuk witch hazel, ekstrak tumbuhan yang sering digunakan dan mempunyai sifat antioksidan yang tinggi.

See also
#OOTD Kuala Lumpur Fashion Week 2018 Day 2!

 

Cara Penggunaan: Pamkan dalam jumlah yang mencukupi ke tapak tangan dan urut perlahan ke muka dan leher. Gunakan selepas pembersih buih Alaska Aqua.