7 Hadiah Koleksi Percutian 2023 Wajib Beli! - Glam Malaysia

7 Hadiah Koleksi Percutian 2023 Wajib Beli!

Raikan musim percutian bersama pilihan hadiah istimewa untuk insan tersayang. 7 pilihan terbaik GLAM untuk anda.

Tiada lebih bermakna apabila menerima hadiah terbaik dari insan tersayang. Sudah menjadi tradisi kala di hujung tahun, pasti anda akan meraikan momen percutian ini bersama ahli keluarga atau teman terdekat. GLAM membariskan jenama kecantikan terkenal yang hadir dengan barisan Holiday Collection terkini yang dibungkus dalam pembungkusan terhad. Ilhamnya lebih menarik dan unik.

1. DIPTYQUE HOLIDAY 2023

Untuk meraikan keajaiban nyalaan, Diptyque menjemput anda untuk melihat cahaya baharu, menyoroti fenomena yang bercahaya ini. Rekaan berbentuk kaligram yang terdiri daripada kata-kata definisi puitis tentang nyalaan daripada Encyclopédie des Lumières pada tahun 175. Koleksi percutian 2023 adalah balasan simbolik kepada lonjakan api ikonik Diptyque. Untuk edisi terhad ini, Diptyque menampilkan 3 lilin wangian segar sesuai untuk meraikan percutian mewah anda seperti Sapin (Pine Tree) membawa kembali kenangan hangat aroma pokok. Délice (Delight) serlahkan aroma buah-buahan kering dan vanila. Coton (Kapas) punya aroma kacang Tonka selembut kapas.

Setiap lilin edisi terhad saiz 70g, RM235

2. PENHALIGON’S LITTLE DOLLIES

Penhaligon’s, minyak wangi British yang terkenal yang terkenal dengan wangian yang luar biasa dan produk mewahnya, sangat teruja untuk memperkenalkan Koleksi Percutian yang dinanti-nantikan tahun 2023. Pada tahun ini, Penhaligon’s menjemput anda untuk memulakan perjalanan bau yang menawan untuk meraikan musim cuti dengan sentuhan unik.

Penhaligon’s Holiday Collection 2023 menjanjikan pengalaman wangian yang tiada tandingannya. Dengan koleksi ini, Penhaligon’s meneruskan legasi mencipta minyak wangi yang menangkap intipati musim cuti, membangkitkan kenangan kegembiraan, kebersamaan dan kemeriahan.Pilihan GLAM, Penhaligon’s Little Dollies yang mempersembahkan setiap wangian dalam bentuk mini yang buatkan anda menerokai setiap bauan berbeza. Termasuklah The Favourite Eau de Parfum (5ml), Elisabethan Rose Eau de Parfum (5ml), Halfeti Eau de Parfum (5ml), Empressa Eau de Parfum (5ml) and Luna Eau de Parfum (5ml).

Penhaligon’s Little Dollies, RM250

Penhaligon's

 

2. HAPPY HOLIDAY FROM SULWHASOO

 Sulwhasoo memperkenalkan mempersembahkan Koleksi Percutian 2023 yang diilhamkan daripada tema “Happy Holiday From Sulwhasoo”. Ia merangkumi intipati musim perayaan dengan sentuhan kilauan. Koleksi eksklusif ini direka dengan kemewahan dan daya tarikan yang tiada tandingannya.

Tahun ini, Koleksi Percutian Sulwhasoo dihiasi dalam warna amber dan perak, mewakili gaya signature jenama itu. The Holiday Collection menampilkan pelbagai set hadiah yang direka dengan teliti, mempamerkan produk ikonik Sulwhasoo, termasuk First Care Activating Serum dan Concentrated Ginseng Renewing Cream.

Sulwhasoo

3. CAROLINA HERRERA TRIO MINI

Carolina Herrera beri kelainan menerusi koleksi percutian 2023 yang menampilkan set wangian mini menerusi koleksi Good Girl yang merangkumi karya istimewa yang menyerlahkan personaliti wanita. Koleksi mini trio termasuklah Good Girl, Very Good Girl dan Blush.

Setiap wangian ini adalah bukti komitmen Carolina Herrera untuk menawarkan wanita moden kuasa untuk mengekspresikan personaliti unik mereka melalui seni haruman.

Carolina Herrera Trio Mini Trio Set 3x7ml, RM257

Carolina Herrera Trio

4. SOL DE JANEIRO

Membawa semangat Brazil terus ke depan pintu anda sempena meraikan musim cuti. Sol de Janeiro mengajak anda untuk menyertai keseronokan sepanjang meraikan musim percutian. Untuk edisi terhad ini, ia menampilkan krim badan Bum Bum Brazil yang ikonik hingga Cheirosa Perfume Mist yang menarik! Ibarat anda berada di persisiran pantai Copacabana. Set hadiah ini juga mendapat sentuhan dari Artis Visual Brazil, Naíma Almeida. Sebanyak lima set eksklusif sedia menghiasi rak Sephora Malaysia.

Sol de Janeiro

5. FENTY BEAUTY HOLLA’ FAME

Untuk musim percutian tahun ini, Rihanna membariskan setiap koleksi best-seller yang menjadi pilihan setiap penggemar Fenty Beauty. Dari pilihan gincu ikonik hinggalah ke pilihan produk penjagaan kulit wajah. Koleksi menarik seperti Fenty Beauty The Gloss Bomb Vault yang menampilkan 10 set Lip Luminizer bersaiz normal. Untuk pilihan produk penjagaan kulit wajah seperti Fenty Skin Butta Drop menyerlahkan lagi penampilan anda.

fenty beauty

6. KIEHL’S

Buat musim percutian 2023, Kiehl’s telah bekerjasama dengan Icinori yang bertindak mereka bentuk koleksi edisi terhad ini. Reka bentuk ini diilhamkan menerusi penciptaan alam semesta serba animasi yang meraikan mood percutian. Pelbagai produk eksklusif menampilkan empat barangan keperluan penjagaan kulit kegemaran peminat Kiehl’s.

Sejak 1851, Kiehl’s telah diilhamkan dengan menyediakan komuniti dengan kepakaran penjagaan kulit, produk berkhasiat, dan perkhidmatan khusus untuk menangani keperluan kulit peribadi. Tahun ini, Kiehl’s menggalakkan semua orang untuk “Bring Home The Wonder of Kiehl’s” untuk esensi produk.

Kiehl's

Artikel berkaitan Pilihan Editor GBC : Kuasai Solekan ala Latte Dengan 5 Produk Ini