I Heart Kuala Lumpur Weekend

I Heart Kuala Lumpur Weekend

Sebut sahaja bercuti pasti anda membayangkan destinasi dalam damai hijau belantara atau bermalas-malas di tepi pantai. Kedengaran agak klise, kerana percutian seperti ini pastinya mengambil masa yang lama untuk dirancang dan menuntut perjalanan kembara yang memenatkan. Dan seiring dengan keadaan masa kini yang menuntut anda untuk sentiasa on-the-go, cadangan GLAM, weekend break pastinya lebih bermakna kerana bukankah lebih bermakna apabila mengambil sedikit masa untuk diri sendiri dan menemui semula keindahan Kuala Lumpur pada hujung minggu.


Kunci pandangan anda buat Shangri La Hotel Kuala Lumpur. Hotel bertaraf lima bintang yang terletak di tengah-tengah jantung ibu kota Kuala Lumpur ini kini menampilkan pakej staycation “I Heart Kuala Lumpur Weekend” buat anda warga Malaysia dan pemegang I-kad untuk bermalam di hujung minggu. Sah untuk penginapan pada hari Jumaat dan hujung minggu sahaja, pakej ini tersedia untuk menempah dari sekarang hingga 31 Mac 2020 dengan sarapan percuma eksklusif untuk dua dan lewat keluar pada jam 6 petang.

Di Shangri-La Hotel, Kuala Lumpur, para tetamu boleh menikmati sarapan bufet setiap hari di Lemon Garden sepanjang hari dan akses ke Health Club & Spa (termasuk kolam renang, gimnasium, sauna dan jakuzi) yang terletak di aras 2. Sebagai hotel yang mesra keluarga, aktiviti interaktif disediakan untuk para tetamu untuk mengambil bahagian pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad dari 14 Februari, 2020 dan seterusnya. Luangkan masa berkualiti bersama keluarga melalui aktiviti-aktiviti seperti lawatan dapur & sesi penaik, malam filem, zumba keluarga, aktiviti yang menyeronokkan dan ais krim dengan kolam renang dan memberi ikan makanan, semuanya di hotel Shangri-La, Kuala Lumpur. Bagi mereka yang mencari untuk meneroka bandar, khidmat ulang-alik disediakan ke destinasi-destinasi popular seperti KLCC, Pavilion Shopping Mall dan Lot 10. I Heart Kuala Lumpur Weekend sah untuk penginapan dari sekarang hingga 31 Mac 2020. Kadar purata bilik bermula dari RM540 purata setiap malam. Untuk tempahan sila hubungi 03-20322388, minta Tempahan Bilik atau Pejabat Depan dan petikan PHEART. Ikuti Shangri-La Hotel, Kuala Lumpur di Instagram di @shangrilakl dan kongsi pengalaman anda.

Bagi tetamu yang ingin mendapatkan lebih banyak penjimatan eksklusif, dapatkan lebih banyak manfaat dan malam percuma, menyertai program kesetiaan Shangri-La Hotel & Resorts dan menempah secara langsung melalui laman web Shangri-La. Masih belum menjadi ahli Golden Circle? Sertai sekarang: bit.ly/SLKLGoldenCircle

Terma & Syarat:
-Sah kepada pemegang MyKad & I Kad (permit kerja).
-Dibuka untuk Bilik Deluxe, Bilik Eksekutif dan Bilik-bilik Horizon Club.
-Sah untuk tempahan dibuat dari sekarang hingga 31 Mac 2020.
-Sah untuk tinggal dari sekarang hingga 31 Mac 2020.
-Sah untuk tinggal pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad sahaja.
-Pilihan tempahan diperlukan dan tertakluk kepada ketersediaan bilik.

– Tawaran ini tidak sah bersempena dengan diskaun lain, promosi, kad keistimewaan atau tempahan kumpulan.
– Pilihan ini boleh ditutup apabila perlu.
– Kadar tertakluk kepada caj perkhidmatan 10% dan cukai kerajaan sebanyak 6%.
– Cukai Pelancongan Mandatori sebanyak RM10 setiap bilik setiap malam untuk semua pemegang pasport asing akan dikutip oleh hotel semasa daftar keluar.
Layari www.shangri-la.com.