Selena Gomez Finally Menerangkan Status Hubungannya Bersama Justin

Selena Gomez Akhirnya Mengaku Tentang Status Hubungannya Bersama Justin Bieber

Sejurus selepas hubungan antara Selena Gomez dan The Weeknd dilaporkan sudah berakhir, paparazzi mula mendokumentasikan gerak-geri Selena dengan kekasih lamanya, Justin Bieber. Mereka boleh dilihat makan bersama, menunggang basikal, malah bercumbuan di sebuah permainan hoki ais, ramai yang sudah pasti mereka kini kembali sebagai pasangan.

 

Foto Frank Micelotta/PictureGroup

Namun pihak Selena mahupun Justin tidak mengeluarkan sebarang kenyataan sehinggalah Selena membuka cerita sewaktu ditemubual melalui isu terbaru Billboard.

 

Selena kini tampil lebih matang dari segi fizikal dan cara dia membawa diri menerangkan dia kini telah belajar untuk menerima minat orang ramai terhadap kehidupan peribadinya dan kerjayanya.

 

Frank Micelotta/PictureGroup

“Adakah saya ingin orang ramai untuk mengambil kisah tentang hal-hal dunia? Perkara yang patut dibincangkan dengan lebih teliti? Ya. Tetapi saya tidak boleh mengawaly semua itu. Dan saya tidak berniat untuk berbuat demikian.”

 

Sambunganya lagi tentang hubunganna bersama Justin, “I’m 25. I’m not 18, or 19, or 20. I cherish people who have really impacted my life. So maybe before, it could have been forcing something that wasn’t right. But that doesn’t mean caring for someone ever goes away.”

See also
KLFWRTW DAY 4: WHO IS GEORGINA?

Dia juga turut menerangkan yang hubungannya bersama Demi Lovato, Nick dan Joe Jonas, dan Miley Cyrus adalah hubungan rakan-rakan yang normal.

I mean, I grew up with Demi [Lovato]. Nick and Joe [Jonas] and Miley [Cyrus] — we’ve gone through seasons in our lives. I don’t think it’s as serious as people make things out to be half the time. It’s just my life. I grew up with all of these people, and it’s so cool to see where everybody is.

Menyentuh hal hubungannya bersama The Weeknd yang sudah berakhir itu, dia merasakan segalanya berakhir dengan cara yang baik.

 

“Satu perkara yang saya banggakan [dengan hubungannya bersama The Weeknd] adalah wujudnya persahabatan sejati antara kami. Saya tidak pernah mengalami sesuatu seperti ini dalam hidup saya. Kami mengakhiri hubungan kami sebagai teman baik dan ia secara jujurnya mendorong kami untuk menyokong dan menyayangi antara satu sama lain.”

 

It may not be penjelasan yang kukuh namun dia masih memberi jawapan yang kita nanti-nantikan dan menunjukkan Selena Gomez is a changed person.