Kehidupan Pasca Covid-19: Bersedia untuk "New Normal"

Kehidupan Pasca Covid-19: Bersedia untuk “New Normal”

Adakah anda bersedia untuk berdepan dengan perubahan selepas Perintah Kawalan Pergerakan? Tidak pernah anda sangka bahawa selama ini, anda akan bedepan dan menyaksikan sendiri bagaimana wabak ini melanda dunia. Tidak mudah untuk menganggap bahawa kehidupan akan kembali seperti biasa selepas pandemik ini. Namun, apa yang dapat anda harapkan, dan bagaimana anda dapat mempersiapkan diri untuk masa akan datang?

Temui jawapan kepada semua pertanyaan anda menerusi webinar PERCUMA terbesar yang dianjurkan oleh Blu Inc Media Sdn Bhd, Comfori Sdn Bhd & REI Group!

Tarikh: Isnin, 27 April
Masa: 2pm - 4pm melalui ZOOM

Topik 

Penguncian Besar: Adakah semuanya Doom & Gloom?
We are in times with no precedent, and a new world is in the making. Apa yang dapat anda harapkan dalam jangka masa ekonomi enam, 12, 18 bulan akan datang? Apa maksudnya ini untuk pekerjaan?

Siap Siaga Masa Depan
Anda perlu refresh dan belajar semula agar tidak kehabisan sumber. Kemahiran masa depan diri anda dengan transformasi digital dan pelajari bagaimana untuk tidak terlepas dari realiti baru.

Masa Depan untuk Perniagaan dan Usahawan
Menjadi selesa dengan rasa tidak selesa akan menjadi jalan baru untuk perniagaan dan pengusaha untuk membawa usaha mereka ke tahap seterusnya. Ketahui bagaimana untuk bersedia pada masa depan dan menjadi pemenang.

Ketengahkan Jenama dan Niat Peribadi Anda
Pasarkan diri anda selepas COVID-19 dengan mengetahui apa yang anda ingin katakan. Pencari kerja dan bakal usahawan, belajar bagaimana kekal relevan dan fokus.

Mind Over Matter
Cara meningkatkan hubungan anda dengan rakan sekerja, keluarga dan rakan, menyuburkan hidup anda dan mencari keseimbangan. Sama ada anda menganggur atau bekerja, anda mesti melatih diri anda sekarang untuk merasa berharga dan produktif kemudian hari.

5 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jessie Lee, Pengasas Soleil Trinity Resource Jessie Lee. Merupakan jurulatih kehidupan, pemangkin emosi dan pengajar profesional terkenal Face Reading dan Body Language antara lain. Dia adalah pengasas Soleil Trinity Resource dan mempunyai pengalaman lebih dari 20 tahun sebagai pengajar dan perunding. Jessie mempunyai rangkaian pelanggan A-list, termasuk usahawan berprofil tinggi dan eksekutif tertinggi jenama global, selebriti, kerabat Diraja dan ahli politik dari kedua-dua adegan tempatan dan antarabangsa. Menggunakan kemahiran dan naluri tajamnya, Jessie juga berjaya memperluas jangkauannya ke Singapura, Hong Kong, China, Filipina, Australia, United Kingdom, Sepanyol dan Amerika Syarikat.