Idea Ubahsuai Dalaman Pejabat 2022 - Page 5 of 7 - Glam Malaysia
Idea Ubahsuai Dalaman Pejabat 2022

Idea Ubahsuai Dalaman Pejabat 2022

5 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

4. Menggunakan Teknologi untuk Mencipta Persekitaran Pejabat yang Lebih Selamat.

Teknologi baharu pastinya telah meningkatkan pandangan terhadap reka bentuk pejabat. Walaupun dengan peningkatan bilangan pekerja yang masih tinggal di kawasan terpencil, syarikat menggalakkan pejabat moden untuk meningkatkan keselamatan tempat kerja dan mempromosikan kesihatan dan keselamatan keseluruhan. Dengan mengguna pakai beberapa aliran teknologi, anda boleh membuatkan pekerja dan pelanggan anda berasa lebih selesa untuk kembali ke pejabat.

Melabur dalam suis lampu automatik di ruang pejabat menjadi ciri reka bentuk pejabat moden. Ia juga menjadi kepentingan untuk kesihatan dan keselamatan kerana tidak memerlukan sentuhan. Pastikan anda mengehadkan bilangan permukaan yang perlu disentuh oleh pekerja dan pelanggan anda untuk berinteraksi dengan ruang anda. Ini bagi memutuskan rangkaian wabak yang kini dialami dunia secara berterusan.

Selain itu, teknologi pengecaman suara juga adalah alat yang berguna untuk mengurangkan jumlah sentuhan fizikal di pejabat. Walau bagaimanapun, ia adalah salah satu alternatif yang popular. Bayangkan merancang mesyuarat dan membuat senarai tugas semudah meminta “Alexa” melakukannya untuk anda.