Peminat Kendall Jenner Berpaling Tadah Hanya Dengan Satu Thread

Berita

Peminat Kendall Jenner Berpaling Tadah Hanya Dengan Satu Thread

5

Buat selebriti, peminat-peminat mereka can either make them or break them. Mereka boleh jadi teman rapat anda untuk sokongan namun jika mereka berubah menjadi seorang anti, watch out.

 

Laman media sosial seperti Twitter, Instagram, Facebook dan juga Tumblr menjadi landasan lazim buat peminat-peminat berkumpul dan mengemaskini maklumat semasa mengenai selebriti kegemaran mereka especiallt if you’re Kendall Jenner.

 

Dalam kalangan akaun yang wujud dan didedikasikan kepadanya, satu daripadanya membuat keputusan untuk unstan model dan personaliti tersebut. @knjdaily telah menyenaraikan beberapa sebab kenapa dia tidak lagi boleh menyokong Kendall Jenner.

 

Mereka membawa ke Twitter untuk menerangkan keputusan mereka untuk berhenti menyokong Jenner. 

 

Antara sebab mereka termasuklah Vines berbaur rasism yang dia pernah buat, penglibatannya dalam iklan Pepsi, dan baru-baru ini isu koleksi baju-T vintaj yang dihasilkan bersama adiknya Kylie.

 

Semuanya bermula dengan thread di bawah ini yang merangkumi 14 sebab kenapa mereka tidak akan menyokong Jenner.

 


 

Akaun ini turut dikecam kerana dikatakan tidak ikhlas menyokong model tersebut dari mula lagi namun mereka mempunyai sebab yang munsabah atas keputusan mereka

 

 

Nampak gayanya juga, Jenner sudah pun mengetahui perihal ini:

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *