Neelofa Takluki Milan Dengan Fesyen Muslimah - Page 2 of 4 - Glam Malaysia

Neelofa Takluki Milan Dengan Fesyen Muslimah

Ketika artikel ini ditulis, Milan Fashion Week sedang hangat berlangsung, menyaksikan variasi jenama-jenama fesyen gergasi berpusu melancarkan koleksi pakaian dan busana untuk Fall/Winter 2020. Jika sebelum ini penampilan OOTD pelakon dan usahawan popular, Neelofa mencuri perhatian ketika New York Fashion Week 2019 sekitar September lalu, sekali lagi penampilan gaya jalanan mewah OOTD Neelofa mencuri perhatian apabila dijemput secara eksklusif untuk duduk di barisan hadapan, menyaksikan lebih dekat setiap koleksi yang dipamerkan.

Sudah pasti, imej Neelofa yang berlitup dan berhijab, namun masih menyuntik trend fesyen terkini nyata mencuri tumpuan. Hari ini sudah tiga hari Neelofa berada di kota fesyen Milan, dan sudah semestinya setiap inci penampilannya menjadi perhatian, bukan sahaja mereka yang berada di sana namun di Malaysia sendiri, ramai yang ternanti-nanti apa yang bakal disarung si manis ini. Begitulah impak Neelofa. Tanpa membuang masa, GLAM menyoroti setiap satu busana dan OOTD Neelofa sepanjang berada di Milan. 

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

2. Seterusnya, Neelofa memenuhi pula jemputan pementasan fesyen oleh jenama Prada. Kali ini, Neelofa tampil lebih chic, sedikit berani dengan jaket sut berona kelabu metalik, serta skirt hitam dengan sedikit rona putih. Enggan tampil dengan imej tudung biasa, Neelofa melitupi bahagian kepalanya dengan headwear unik seakan topi menyerlahkan penampilan Neelofa pada hari tersebut.