20 Beauty Weapons From Sephora

20 Beauty Weapons From Sephora

Jika rutin kehidupan harian terjejas akibat penularan wabak Covid-19 ini, rutin kecantikan tidak perlu menerima kesan yang sama. Mungkin anda tertanya-tanya, bagaimana untuk berfikir secara lebih rasional dalam mengubah waktu kuarantin ini; kepada menghabiskan cuti di rumah bak menikmati percutian musim bunga/panas? Apa produk terhangat yang mampu memanjakan diri di saat ini? Treat yourself, dengan menjadikan rutin Sephora-runs kepada Sephora online shopping! GLAM mengumpul barisan produk kecantikan head to toe daripada Sephora, sebagai senjata “Greatest Of All Time” yang juga didambakan dan disayangi oleh influencer kegemaran anda!

Lihat 20 item pilihan GLAM di bawah: 

9 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Becca Cosmetics, Light Shifter Brightening Concealer

Produk ini berfungsi untuk mencerahkan dan menyerlahkan kulit wajah secara segera. Ia memberi liputan nipis sangat sesuai buat sesiapa yang menyukai penampilan raw looks, dengan kemasan semula jadi. 

Quick Tip : Penggunaan concealer ini bersama dengan produk lain seperti bedak asas, atau gabungan concealer yang lain dapat meningkatkan liputan sederhana atau penuh pada wajah.