Lucky Ladies! Kenali Suami-Suami Tampan Selebriti Wanita Popular Tanah Air

Personaliti, Popular

Lucky Ladies! Kenali Suami-Suami Tampan Selebriti Wanita Popular Tanah Air

15343

Ramai selebriti wanita Malaysia kini bahagia bergelar isteri kepada lelaki pilihan masing-masing. Dan lebih mengagumkan apabila mereka yang sememangnya jelita dan punyai personaliti menarik turut dikurniakan pasangan yang kacak sebagai suami masing-masing. Jadi tidak hairanlah, aksi pasangan ini di media sosial menjadi tumpuan dan disukai peminat yang ingin perkahwinan mereka bertahan selamanya.

 

Ternyata peminat gembira dan mendoakan kebahagiaan mereka. Tanpa membuang masa, ini dia barisan suami kacak selebriti artis wanita Malaysia.

5 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

5. NANA MAHZAN & RAQEEM BRIAN

Walaupun sudah memasuki tahun kelapan mereka bergelar suami isteri, Nana dan Brian masih seperti pengantin baru dan sangat lovey dovey serta masing-masing kelihatan awet muda. Pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Althea dan Aaqib.

Nana yang dulunya aktif sebagai penyampai radio dan kini sebagai pengacara jatuh hati pada Brian yang berhijrah memeluk Islam sebelum berkahwin dengan peserta Akedemi Fantasia musim pertama ini. Brian juga merupakan orang kuat di salah satu stesen radio Astro. (Ketika artikel ini ditulis)

Foto kredit: MYNEWSHUB

Your email address will not be published. Required fields are marked *