Royal Selangor Melancarkan Koleksi Baharu Sempena Musim Luruh - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Royal Selangor Melancarkan Koleksi Baharu Sempena Musim Luruh

Royal Selangor Melancarkan Koleksi Baharu Sempena Musim Luruh

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nikmati Zen bersama Lilin Sage

Royal Selangor Melancarkan Koleksi Baharu Sempena Musim Luruh

Mencapai keadaan minda zen dengan barisan haruman lilin baharu Royal Selangor yang menaikkan semangat. Lilin, dalam mangkuk piuter yang boleh diguna semula, adalah lanjutan daripada koleksi deria lebih awal, yang menawarkan objek yang direka untuk menarik lima deria.

Lilin wangi sage aromatik boleh didapati dalam 3 iaitu saiz mini, sederhana dan besar. Sage terkenal dengan ciri-ciri perubatan dan penyembuhannya, manakala aroma herba dan tanahnya terkenal kerana menenangkan, membuat mereka yang berada di sekeliling bau itu dengan rasa selesa. Lilin dibuat dengan campuran soya dan lilin lebah dan menggunakan sumbu kayu dua lapis. Kedua-dua lilin sederhana dan besar dilengkapi dengan penutup pain kuning setiap satu yang berfungsi sebagai trivet untuk melindungi permukaan daripada haba.

INGAT! Untuk tujuan keselamatan dan untuk mengelakkan kecederaan, adalah disyorkan agar lilin menyala pada permukaan yang stabil dan tahan haba, tidak lebih daripada empat jam pada satu masa. Pastikan lilin menyala di kawasan pengudaraan yang baik. Berhati-hati semasa mengendalikan lilin dan elakkan daripada menyentuh mangkuk piuter semasa lilin menyala kerana mangkuk piuter mungkin panas.

Koleksi ini tersedia untuk pra-pesanan di Royal Selangor, pengedar sah, dan dalam talian di royalselangor.com mulai 8 Julai 2022 dan seterusnya.