Glam Malaysia GLAM Plus - menu

Menu Sejuk Beku Ini Sesuai Buat Ibu yang Sibuk

6 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Manisan yang Meliurkan

Terkenal dengan hidangan manis yang menyelerakan, Marks & Spencer mengembangkan tawarannya dengan rangkaian Picard. Dari menu Eclairs yang benar-benar memanjakan, kepada kepanasan Chocolate Pastry atau potongan Tatin Tart selepas makan malam.

16 Macarons
RM49.90

Sukar untuk menolak gula-gula kecil ini. Coklat, raspberi, vanila atau pistachio, 16 makaroni ini dengan elegan memaparkan warna-warna cantiknya di atas meja.

4 Chocolate Eclairs
RM29.90

4 éclairs yang lazat terdiri daripada pastri choux yang dihiasi dengan krim pastri coklat. Di atasnya hadir bersama aising coklat. Pastri klasik Perancis yang sungguh hebat.

Chocolate Lava Cake
RM29.90

 Sedia untuk dibakar, sama ada dibakar lembut atau cairan coklat bergantung pada masakan. Ini adalah pencuci mulut sensasi 100%, untuk dihidangkan bersama M&S kastard atau satu sudu ais krim vanila.

Macaroon Raspberry Dessert
RM49.90

Kesegaran makaroni raspberi ini yang diperbuat bersama dengan biskut badam yang menyembunyikan mousse vanila yang lazat dengan taburan raspberi. 

See also
Oh là là! Cuba Sajian Klasik Perancis, Sole Meunière Bersama Ili Sulaiman

Petua Terbaik Persediaan Makanan untuk Kanak-kanak

12 Tasty Mini Eclairs
RM59.90

Dengan warna dan rasa yang enak, ini 12 Mini Eclairs! Di bawah pembekuan berwarna mereka tersembunyi pistachio lazat, raspberi, coklat, dan bunga oren perisa.

Chocolate Fondant
RM39.90

Kek coklat serba baharu ini bakak menggembirakan anak kecilmu. Dengan hanya 1 minit 30 durasi penyediaan dalam ketuhar gelombang mikro, ia sesuai untuk snek yang memanjakan. Anda juga boleh menghidangkannya sebagai pencuci mulut, disertai dengan kastard M&S atau sesudu ais krim vanila.

Raspberry Tart
RM59.90

Raspberi yang lazat ini disertakan dengan jeli raspberi yang cair pada butter shortbread yang rangup. Hidangkan denganais krim yang disirami dengan raspberi coulis.